Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik még valakinél ez a fétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még valakinél ez a fétis?

Figyelt kérdés

Lufi fétis azzal megfűszerezve, hogy a hölgy közben harisnyás lábával tapossa össze a lufikat, pukkantja ki.

Vagy esetleg lufin való lovaglás persze ezt is harisnyában

Mai napig ha látok egy ilyen videót lázba tud hozni

Ti hogy vagytok vele? Van akinek még ez bejön?

2022. febr. 24. 22:04
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nőt találni gyakorlatilag úgyis lehetetlen, még német nyelvterületen is ritka. A férfiak azért valamivel népesebb tábort alkotnak, ennek az okát nem tudom. Talán könnyebben vállalják fel a vágyaikat, vagy náluk gyakrabban alakul ki a fóbiából fétis.

Na azért ne gondold, hogy nekem sokkal könnyebb, elég sok a férfiak közt is a zsigeri gyökér. Futottam már bele tanulatlan emberbe is, akinél még én is helyesebben írtam németül. Mint ahogy már említettem, az ilyet nem viselem jól.

Ezen kívül rengeteg a családos férfi, ahol az asszony nem tud azonosulni a férj vágyaival. Én ezt a férfi részéről megértem, de ezzel a helyzettel sem tudok és nem is akarok mit kezdeni.

Tehát összességében találni valakit, aki teljesen passzol hozzád, nagyon nem egyszerű.

2022. ápr. 18. 13:42
 12/12 Felfujhatogyerek ***** válasza:
Inkább mondanám hogy lehetetlen, főleg ahogy öregszik az ember annal nehezebb. Icipicit irigylem a mai fiatalokat, ott van nekik a világháló a rengeteg tudással.
2022. ápr. 19. 09:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!