Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Női szemmel szexi ez a nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel szexi ez a nő?

Figyelt kérdés

[link]

Mindenki írhat a topikba, de elsődlegesen nők kommentjeit várom. Ha férfi vagy, írd oda a nemed.

2022. febr. 24. 18:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%

Férfi szemmel ez az igazi NŐ, úgy ahogy van valóban szexi.

De aki a média agymosás után megy annak ez kövér meg vastag.

2022. febr. 24. 19:53
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon is szexi!
2022. febr. 24. 20:41
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem tetszik, közönséges hatást kelt és nem is annyira szép, hogy ezt kompenzálja. Azt nem mondanám, hogy van rajta felesleg, és igazándiból nem rossz a teste, de nekem a vékonyabb, tónusosabb testű lányok tetszenek.
2022. febr. 24. 21:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vonzó teste van. Pont az esetem. A magamutogatós short videók már sokkal kevésbé.

21/L/bi

2022. febr. 24. 21:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Párral alatta lévő japán csaj pl sokkal szebb, jobb a kisugárzása.
2022. febr. 24. 22:00
 16/21 anonim ***** válasza:
23%
Bocs, hogy belepofázok férfiként, de aki azt írja, hogy nem szexi, vagy nem szép, abból az irigység vagy a frusztráció beszél. Tudom, hogy ízlések és pofonok, meg van akinek a vékonyabb csajok jönnek be, de ez úgy általában nézve is nagyon szép csaj.
2022. febr. 24. 22:00
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
16-os, csak azért, mert neked tetszik, még nem kell, hogy másnak is szexi legyen. Nőként nekem sem jön be, de nem irigy vagyok, csak más az ideálom. Én a kis popókat jobban csípem, és a vékony, izmosan szexi lábakat 😁
2022. febr. 24. 22:07
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

16, persze, akinek más az esete, az rögtön irigy. Nem írtam, hogy csúnya lenne, objektíve átlag feletti nő, de szerintem egyáltalán nem kiemelkedő se az arca, se a teste.

Nekem pl. ezt jelenti a szép arc:

[link]

A szexi test meg valahol itt kezdődik számomra:

[link]

Lehet, hogy szerinted meg ezek a nők pont nem szépek és nem szexik. Van olyan, hogy szubjektív ízlés, tudod.

2022. febr. 24. 22:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Számomra vonzó, pont ilyen alakot szeretnék én is. 24n
2022. febr. 25. 09:01
 20/21 anonim ***** válasza:
33%

Bi lányként nekem nagyon tetszik, iszonyat nőies alakja van, pont az ideálom. Se nem túl kicsi, se nem túl nagy mellek, vékony derék, széles csípő, vastag combok és az arca is szép szerintem, egyszóval minden, amit imádok egy nőben. :D

26/L

2022. febr. 25. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!