Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki aszexuális, akkor soha nem szexel?
Nem vagyok aszexuális, úgyhogy elnézést, hogy válaszolok, de úgy tudom, ez egyénfüggő. Van, aki egyáltalán, semmilyen formában, semmilyen körülmények között nem akar szexelni soha, meg olyan is, aki egy kapcsolatban be-bevállalja a párja kedvéért (neki jellemzően nem teher, csak semleges).
Arról már nem is beszélve, hogy sokan az aszexualitást egyfajta spektrumként értelmezik, amibe az is belefér, akinek valami elképesztően szoros érzelmi kötelék kell ahhoz, hogy azzal és csakis azzal az illetővel elkezdjen vágyni a szexre, máskülönben meg egyáltalán nem. (Kérdés, mennyire tekintjük validnak ezt a meghatározást, mármint azt, hogy ez is az aszexualitás altípusa.)
Aszexuális vagyok, de szerintem többet szexelek mint az átlagemberek 90%-a, annak ellenére, hogy semmiféle vágyam nincs rá, és nem is élvezem magát a behatolást.
24L
Hát nagyon könnyen egyébként. Még annak is, aki alapvetően nem aszexuális, ha nem foglalkoznak vele, csak reszelgetik, mintha egy műpunci lenne.
5
Úgy, hogy a nők valójában az érdekeik érvényesítésére használják a puncijukat, ha akarják, gond nélkül leélik az életüket szex nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!