Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legdurvább orális elményed?
Lehet durva, vagy undorító amit írok, de eskü engem nagyon felizgatott volna ez a dolog, hogy még a taknyod is kifolyik a nagy szopásban.
Amúgy ami nekem kellemetlen volt ilyen téren, hogy szopott a csaj nagyon jól, de nem bírtam felizgulni, teljesen lankadt maradt valamiért. És egyszer csak a nagy erőlködésben elsültem úgy puhán a szájába. Nem is tudtam, hogy szóljak neki, de nyilván szerencsére észrevette, le is nyelte, és mosolgyott, hogy ezt meg hogy csináltam :D
Meg volt fordítva is, volt egy partnerem, aki nagyon tág volt, és sokat kellett dugni, amit én nem bírtam. Ezért mindig alaposan kinyaltam, cserébe ő is istenien szopott. És előfordult, hogy fél órát nyalatta magát, amíg elélvezett, de egy pillanatra sem engedte hogy leálljak, odanyomta a fejem, meg hasonlók. Durva is volt már akkor, de utólag nagyon izgató. Meg se bírtam szólalni utána, úgy zsibbadt a szám :))
Amikor a férjem kikötöz és ő irányít orál közben. Mivel szeretem a mélytorkozást és ha kicsit durvább, így simán átengedem neki az irányítást.
Párom gyakran csinál olyat is, hogy szorosan kikötöz (kéz és láb is) és úgy nyalt ki engem. Az is nagyon jó szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!