Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mekkora élvezetet tud nyújtani számotokra egy
vibrátor/műpénisz egy igazival szemben?
A kérdező szavazást indított:
51 szavazat
Az igazinál nem csak a pénisz izgató, így összehasonlítása hülyeség.
2022. febr. 24. 05:26
Aaszti azert jobb mert abszolute olyan amilyennek nekem jo. Tokmindegy h eszkozzel vagy eszkoz nelkul.
Partnerrel azert jo mert ott van a teste a melegsege az illata az erintese.
Az orgazmus erossege a no lelki allapotataol fugg nem mastol. Pasi al is lehet jo es rossz is ahogy masztinal is lehet jo vagy rossz is.
2022. febr. 24. 06:24
Nekem van egy vibim de az igazit sokkal jobban szeretem! 🤷🏼♀️
2022. febr. 24. 06:42
2022. febr. 24. 07:22
A vibrátor csak a béna és/vagy lusta pasiknál jobb. Aki odateszi magát, azzal mindig jobb a szex, mint a vibrátorral.
2022. febr. 24. 07:33
A vibrátor/dildó csak pótcselekvés, sosem lehet olyan jó mint az igazi. Főleg mert a legtöbb nő csiklóérzékeny, így eleve a masztihoz a többségünknek nincs is szüksége behatolásra.
Viszont pont emiatt, sokkal intenzívebb csiklóorgazmust lehet elérni bizonyos eszközökkel, mint akár a legügyesebb emberrel a Földön.
Ennek ellenére, ha olyannal szexelsz akit szeretsz és még elég ügyes is, nincs jobb élvezés mint a partnereddel.
2022. febr. 24. 07:58
Hát bocs, de szerintem egy vibrátor sokkal jobb, mint egy pénisz. Abban legalább nem lehet csalódni. Az igazihoz sokszor tartozik egy ügyetlen, és/vagy egoista pasi, aki béna az ágyban, és semmire se tudja használni a farkát. Illetve a vibrátorral remekül lehet izgatni a csiklót is. Persze, ha olyan férfit fog ki az ember, aki tudja mit csinál, lelkes, és nem önző, akkor a vibri használata fel sem merül.
2022. febr. 24. 12:10
Attól függ. A legtöbb pasit simán veri akármelyik vibrátor vagy dildo. De vannak azok a ritka kivételek, akik nem 5 percet bírnak, jó a méretük, szenvedélyesek, számít, az én orgazmusom is, sőt, még akár érzelmi kötelék is van. Na ebben az esetben labdába se rúghat a vibrátor. Nekem is van, de mióta kifogtam egy ilyen ritka kivételt, nem nagyon van rá szükség.
2022. febr. 24. 12:14
9/10 A kérdező kommentje:
Tőlem mentek eddig a zöld pipák végig, köszönöm aki szavazott ha leírta véleményét-tapasztalatát főleg kifejtősen.
Van az womanizer
Na az kenderbe veri az osszes pasit
Akar 40mp alatt elelvezel akkorat mint meg soha es akar sorozatban is!
2022. febr. 24. 19:14
Kapcsolódó kérdések: