Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők,szerintetek milyen a tökéletes punci nyalás???
Az a tökéletes puncinyalás ahogy a lányok csinálják. A férfiak még a csiklót se találják meg 😂
Sok-sok gyakorlással lehet fejlődni amúgy, meg nagyon kell figyelni a lány jelzéseit. Legtöbbször úgy csinálják hogy vagy teljesen unalmas, vagy kifejezetten kellemetlen is akár.
A lányok 80%-ánál az a titok, hogy a csiklóval kell foglalkozni.
Hüvelyi ingerlést nyelvvel nem mindenki szereti és sokan el sem tudnak tőle élvezni, de csiklóstól bárki el tud.
Tapasztalatom szerint az a legjobb technika, ha a kellő felvezetés után, amikor már nedves a punci, a két hüvelykujjunkkal széthúzzuk a szeméremajkakat, hogy könnyű hozzáférést biztosítsunk és jó erősen benyomva a csiklót a nyelvünkkel azt nyaljuk fel-le mozgásban egyre gyorsabban. Ez egy viszonylag egyszerű technika, de még nem találkoztam olyan lánnyal, akinél ezzel 3-4percnél többet kellett volna várni az első orgazmusig.
Akinek jobban megduzzad a csiklója, annál lehet hogy elég egy kézen két ujjal széthúzni és a másik kézzel közben ujjazni. Általában a két inger egyszerre felgyorsítja és intenzívebbé is teszi az orgazmust.
A lányok nem szoktak lekommunikálni, hogy jó nekik, ezért az egyik módszer hogy kifigyeld mit szeretnek, ha tartod velük a szemkontaktust végig a nyalás alatt és hallgatod mikor hangosabb a sóhaj/nyögés.
Én a 8-as által is írt "tartod a kontaktust és figyeled őket"-re tenném a hangsúlyt.
Persze vannak olyan lányok, akik jobban "segítenek", mutatják, hogy mit szeretnének, velük könnyebb természetesen.
Eddig még nem volt olyan párom, akinél legalább egyszer ne sikerült volna az orgazmus nyalással, de legtöbbnél inkább többször is. Lehet csak kifogtam azokat a nőket, akik nagyon élvezték.
Egy nyalásimádó 47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!