Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha engem izgatna más férfiakka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha engem izgatna más férfiakkal is lefeküdni, de a pasim ilyenre nem nyitott és inkább elítélő, akkor már nem lesz ugyanolyan a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés

Bevallottam neki, hogy engem izgat ez és nem jól reagált. Először csak annyit mondott, hogy nem tetszene neki. Később már azt is, hogy nem érti az ilyen lányokat, csak okot keresnek a megcsalásra. (Én mondtam neki, hogy csak az ő engedélyével lett volna) Még később már gyanúsítgatott, hogy megcsaltam és elkezdett kérdezősködni minden férfi ismerősünkről...

Ha ennyire zokon vette, hogy elmondtam neki csak annyit, hogy izgatna, akkor sose lesz már a régi a kapcsolatunk?

#szex #kapcsolat #Más férfiakkal
2022. febr. 23. 06:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%
Biztos nem bíznék benned ezek után, megértem a párod kiakadását.
2022. febr. 23. 08:43
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
Hát kérdező szerintem szakitsatok. A parodban megtorted a bizalmat és mostmar mindig ott lesz benne a megcsalod gondolat. Ezt sajnos elszurtad. Nem tudom melyik a rosszabb, h a tudta nelkul csalod meg vagy ha ilyet mondasz, mert amirol nem tudunk az nem faj szemben ezzel amit mondtal. En ertelek h nem csaltad meg, de ennyi is sajnos elég, hogy eltűnjön a bizalom.
2022. febr. 23. 09:25
 13/30 anonim ***** válasza:
76%
Igaza van èn már akkor otthagytalak volna amikor ez felmerul
2022. febr. 23. 09:31
 14/30 Lacc80 ***** válasza:
100%
Ennek már annyi. Ez összetett kérdés, de megjavulninnem fog.
2022. febr. 23. 09:46
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

Nincs ebben semmi meglepő kérdező. A válaszadók az erkölcs bajnokai azért esnek neked és ráadásul irígykednek mert volt bátorságod erről beszélni. A vádaskodók csak álmodoznak erről, meg arról hogy mással is szexelhessenek. A másik fele meg félrelép, félredug.

Ez utóbbi lehet megoldás lehet neked, de mint rájöttél csak titokban, mivel az sem járja, hogy az ember az egyetlen életében ne valósítson meg álmokat.

(Lepontozás 3..2...1... ON - attól még igazam van.)

45F

2022. febr. 23. 10:07
 16/30 anonim ***** válasza:
51%

15

Annyira gázak ezek a számító kommentek, amikor köpködöd a kritizálókat, hogy ezzel szimpi legyél a kérdezőnek, mert azt hiszed hogy ettől érdekelni fogod... És még be is dobod, hogy akkor a félredugás lesz a megoldás neki. Fogadjunk, hogy már írtad is neki a privit, hogy te önként jelentkezel a nemes feladatra... 😄

2022. febr. 23. 10:16
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

16: 15 vagyok. Több szempontból vérzik amit írtál. pl.: nem írtam a kérdezőnek privátot, mert itt válaszoltam neki. Nem ajánlkozom itt senkinek, köszi. A másik: az hogy a korábbi válaszadókhoz képest más a véleményem, hadd írhassam már le. Vagy szerinted itt csak mindenki a korábbi válaszokkal szabad egyetértsen?

Ha az fáj, hogy teljesen igaz minden rád amit leírtam, akkor mond azt és kész.

2022. febr. 23. 10:23
 18/30 anonim ***** válasza:
72%

Engem izgatna, ha a barátnőm más férfiakkal szexelne.

F

2022. febr. 23. 10:25
 19/30 anonim ***** válasza:
90%
Engem az is izgatna a nézhetném ahogy dugják a barátnőm
2022. febr. 23. 11:03
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nézd. ezt így elmondtad neki a vágyad, ezzel nincsen alapvetően baj. SŐT.

De a pasik erre kb 3 féleképp reagálhatnak.

1. van a nemnormális mint én is. akinek tetszik az ötlet.. és hajrá csináljuk..

2. Van aki úgy van ezzel hogy neki nem tetszik, de nem csinál belőle különösebb gondot, megrázza magát elfelejti.

3. És van a hülye, aki ezen fog kattogni, innentől kezdve a szemében te cafka vagy, sőt, lehet hogy szerinte már meg is tetted, és innentől kezdve féltékenykedni fog, meg drámázni, nem fogja tudni megemészteni, és a buli innentől megdöglött.

Saccra a te palid a 3. lesz. :)

2022. febr. 23. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!