Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért van, hogy csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van, hogy csak a kisfarkú pasit alázzák meg, a nagyfarkút miért nem?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Na vajon...
2022. febr. 22. 12:22
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Normális nő senkit sem aláz meg. Nekem eszembe se jutna.
2022. febr. 22. 12:29
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Ennek ez a mániája.
2022. febr. 22. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Mert a nagy farok az büszkeség, a férfiasság szimbóluma már az ősidőktől kezdve. A kis bébirépa pedig férfiatlan, röhejes, szánalmas egy felnőtt férfitesten.
2022. febr. 22. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Ha a “Jézusom, ezt te belem nem teszed mert szét szakadok!” kijelentést alázásnak vesszük akkor dehogynem, aláztak már meg a nagy méretem miatt..
2022. febr. 22. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Hányszor kérdezed még meg?
2022. febr. 22. 12:46
 7/10 anonim ***** válasza:
58%

4-es:

Te vagy szánalmas, amiért, lenézel másokat a testi "hibájuk" miatt.

2022. febr. 22. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem testi hiba ez mindenkit úgy kell elfogadni amilyennek született. Az hogy most kicsi vagy nagy nem feltétlenül lényeges max ha nagyon szélsőséges mind2 értelemben. Bár szerintem az érzelem fontosabb mint most az hogy kicsi vagy nagy. Ilyen erővel mondhatnánk a mell méretet is ha szeretek valakit nem azért szeretem mert kicsi vagy nagy a melle.
2022. febr. 22. 13:17
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
A nagy farkú pasikat is megalázzak, ha korai magömlésben szenvednek. Mintha a kezedben lenne a világ legerősebb fegyvere, csak épp az elsütő szerkezet hiányozna belőle.
2022. febr. 22. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem az a kérdés, hogy kit aláznak meg, hanem hogy számodra mi a megalázó. Ha egy csaj azt mondja neked, hogy "ezzel a röhejes kis micsodával engem ugyan nem fogsz megdugni", vagy azt, hogy "ezt az ortopéd dorongot belém ugyan nem teszed" az technikailag pontosan ugyanazt jelenti: a f.szod miatt nem fekszik le veled. Előbbi mégis megalázó, utóbbi sok embernél mégsem annyira.

Ez az egész azért van, mert a te fejedben a nagy f.sz jobb, mint a kicsi, és ha ezen a szemüvegen keresztül nézed a dolgot, akkor ha túl kicsi a farkad, akkor nem vagy elég jó, ha meg túl nagy, akkor "túl jó" vagy. Ezért egy csomó csávó a nagy f.sz miatti elutasítást amolyan elismerésnek élné meg. Kb mintha azt mondanánk, hogy nekem nem kell ferrari, mert k.va nehéz vele lassan menni városban.

2022. febr. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!