Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi észre venné,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi észre venné, hogy ágyéktájon nézelődnék az mennyire lenne gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzódom egy férfihoz, akit igazából nem is ismerek, csak látom őt a munkahelyemen. Szoktam róla fantáziàlgatni is. Annyira kíváncsi lennék mekkora van neki. De fekete nadrág van rajta mindig, vagy farmer, vagy ilyen alkalmi anyagú. Néha rá-rá pillantottam már, de nem látszódott. Ha sokáig nézném azt meg tuti észre venné.
2022. febr. 22. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Annyira biztos rájönne,hogy meleg vagy.
2022. febr. 22. 11:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene
2022. febr. 22. 11:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nő vagy? Mert akkor szerintem nem bánja ha "felméred", talán még tetszene is neki hogy bámulják.
2022. febr. 22. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen elég kényelmetlen, vérfarkam van, nadrágban semmit nem mutat, nincs az a látványos csomag mint sokaknál. Mereven teljesen normális méretű(16 cm körül) amúgy de akkor is frusztrál a dolog pont ezért mert tudom hogy a nők felmérik azért a terepet. Szóval én gáznak élem meg az ilyesmit de a kérdésben szereplő csávó fejébe nyilván nem látok bele.
2022. febr. 22. 11:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó én azért nem bánkódok ezen de hasonló cipőben járok. Főleg az öltözőben nagy a különbség amikor nekem annyira kicsi mintha nem is lenne. Persze normális ember úgysem nézi aki meg mégis az bekaphatja
2022. febr. 22. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!