Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mitől alakul ki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mitől alakul ki, hogy egy nő szereti e az orális szexet vagy viszolyog tőle?

Figyelt kérdés
Nem tudom rá venni magamat h bármelyik fiú farkát is a számba vegyem. Ami azért zavar mert amúgy én szeretem kapni. De eközben meg igazságtalannak érzem h én meg nem akarom, ezért nem is kérem. Vagy van bármely mód ami által tudok ezen változtatni? Szerelemnél se tudtam rá venni magam, alkalminál se. Hiába volt vonzalom
2022. febr. 22. 00:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%

Értelek.

A jelenlegi barátnőm is ilyen volt. Engem nagyon zavart, mert számomra nagyon fontos az orális szex. Szakítani akartam vele, konkrétan neki szegeztem a kérdést, vagy leszopsz, vagy vége. Végül leszopott és eléggé megszerette, olyannyira, hogy amikor van szex mindig lekuszik hozzám, látom rajta, hogy szereti csinálni és ő az első lány az életemben aki elvezesig tud szopni.

Én megertelek téged, de tudod a madaraknal is úgy van, hogy szándékosan kilöki a fészekből az anyamadar a fiokát, hogy elkezdjen repülni. Szerintem neked csak egy kis lökés kellene, hogy egyszer legelabb kipróbáld, szépen lassan rahangolodnal és szerintem ahogy látnád, éreznéd ahogy a párod élvezi...szerintem megszeretned. És a végén már te magad is igényelned, hogy szophass.

Legelabbis szerintem.

2022. febr. 22. 13:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

#11 azt a fiókát, ha akkor épp nem arra járok meghalt volna a testvérén nem tudtam már segíteni és a közeli vadmentő ismerősömnek szóltam.

Nem is értem és nem is akarom, de nagyon érzéketlen vagy!

Sok emberrel beszéltem már, sok mindent tapasztaltam eddig, de az ilyen #@ mindig kiakaszt.

Bocs az offért, de már válaszoltam az elsőt.

2022. febr. 22. 13:52
 13/19 anonim ***** válasza:
6%

Lehet hogy kakukk fioka volt.

Az anya madár akkor lökdös ha kicsi máramúgy tudna repülni,csak nem akar.

Fura. A lányok egy idő után maguktól szopnak. Van akit kell egy kicsit noszogatni,vagy alkudozni: ha már én neked akkor te is nekem....

De ha jól értem akkor csak aza baj,hogy a: szádba vedd?

Semmi egyébb?

Bármi mást tudsz szopni azaz imitálni a dolgot vagy ott is van valami gát?

2022. febr. 22. 14:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A sajátját lökte ki, mondta is az ismerősöm. Meg úgy tudom, hogy a kakukk fiók is ezt teszi, mert erre van kódolva, csak ő kapjon kaját.

És az már régen rossz, ha valakit noszogatni kell és alkudozni! Sose szerettem az ilyet! Tiszta gáz.

Miért nem lehet játszmázás nélkül?!

2022. febr. 22. 14:44
 15/19 A kérdező kommentje:
11-es. Nem tudom te milyen nőket fogsz mi, de nekem ha ilyet mondanál én dobnálak mint macskát szarni már megbocsáss. Nem fogok erőszakosan szopni ha egyszerűen felfordul a gyomrom a gondolatától is még. Utálom ha valaki erőszakosan akar rá venni valamire
2022. febr. 22. 14:58
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Ok 😂
2022. febr. 22. 15:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdezö szerintem azzal van a baj, hogy az első tapasztalatok ezzel negatív.

Amikor én voltam az első kapcsolatomban, akkor fél évig nem volt orál, és soha nem éreztem nyomást emiatt. Eleve tavkapcsolat volt, hétvégi találkozásokkal, és szerencsére az exem hagyta hogy a magam fempójában haladják ahogy nekem kényelmes. Így szex már volt egy ideje, de az orál nekem is kényes terep volt, viszont amikor eljutottam odáig, hogy csinálni szeretném az ő öröme miatt abba semmi erőltetés nem volt.

Így a mai napig szívesen teszem soha nem volt rossz érzés bennem emiatt.

Én erre tudok gondolni, hogy emiatt van benned egy ilyen gát, esetleg szexuálpszichológust keress fel, ha nagyon zavar.

2022. febr. 22. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor probald megpuszilni, megnyalni, a tovetol a hegyeig simogasd a nyelveddel, aztan probald a szajadba venni....
2022. márc. 7. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja játsz vele hátha kevet kapsz,mint az én csajom. Mondjuk 2hétig csak piszkálta mire nagy bátran megpuszilta....
2022. márc. 7. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!