Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlányokon mik ezek a mesébe illő értékelések a hirdető nők adatlapján? Csodás volt, benedvesedett, csúcsra jutott, stb. Na meg ki az a hülye, aki házhoz megy a herpeszért azzal, hogy kinyalja a prostit? Mert ezt is feltüntetik a beszámolókban.
"Értelmesen fogalmazott-e, nincs-e tele helyesírási hibákkal."
Ez alapján találtál már egyet is? Mert én nem. :D Oké, egyetlen helyesírási hiba nem sok, de egy háromszavas mondatban...
Kevés értelmes beszámoló van.
A beszámolók.com-on 70%-a kamu, 30% meg semmitmondó. A Rosszlányokon 10% kamu, 20% semmit mondó, 50% méeg natúr önfényezés. Van, aki ugyanarról a lányról ír 20-30 beszámolót - érdektelen.
Hogy hogy vette fel vele a kapcsolatot? Senkit sem érdekel - ez egy tök fölösleges pont.
Hogy milyen a hely? Lehet engem nem abban a szobában vagy már nem abban a lakásban fogad.
Az meg, hogy mi történik, az teljesen egyedi. Hatással van rá, hogy a lánynak milyen a hangulata (előző vendég miatti negatív élmény, telefonálók miatti negatív élmény, saját személyes probléma, családi ügy, stb) és főként az is, hogy mennyire vagy neki szimpatikus. Ehhez még adódik, hogy Te hogy viselkedsz vele. Ha lenéző vagy, persze, hogy Ő is lekezelő lesz veled. Ha hülye vagy .... aként is fog kezelni. Ha tisztelettudó és udvarias vagy, annak is meg lesz az eredménye (pozitívan). Egy beszámolóban a külső leírása érdekel (bár az is eléggé szubjektív), illetve az, hogy volt-e valami nagyon kirívó negatívum.
Hogy őszinte legyek globálisan (minden oldalról) csak 4-5 szerző van, akitől érdemes beszámolókat olvasni. Aki nem a saját szexuális eredményeit fényezi, hanem elsősorban a lányról ír! Én a rosszlányokon 2-t követek, akik, ha írnak valakiről az tényleg úgy van és ha pozitívat ír annál a lánynál én is hasonló dolgokat tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!