Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megritkult köztünk a szex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megritkult köztünk a szex, mivel keltsem fel a figyelmét?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a barátommal. Eddig minden nap szexeltünk, mostanában ez sajnos kicsit megritkult. Tudnátok tippeket adni, mit tegyek, hogy ez több legyen? A ti figyelmeteket hogyan lehetne felkelteni/ti mit tennétek?

A másik, hogy szinte mindig ugyanazokban a pózokban szeretkezünk: misszionárius, lovagló, egymással szemben oldalról, kutya, illetve ritkán úgy, hogy az ölében ülök, esetleg állva. Ez "szegényes" pózokat tekintve? Milyet tudnátok ajánlani, hogy ne váljon unalmassá a dolog?

2022. febr. 21. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Nincs más nő?
2022. febr. 21. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak úgy nekiállsz leszopni, ellenkezik?
2022. febr. 21. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt vele kellene megbeszélned, hogy mi ennek az oka. Nyugi nem szégyen ha megkérded tőle, leülsz vele megbeszélni.

Szerintem nem számít szegényesnek a "pózválaszték", főleg akkor nem, ha mindketten szeretitek.

2022. febr. 21. 18:26
 4/10 A kérdező kommentje:

Próbáltam már beszélni vele erről. Azt állítja, semmi gond nincs, de sajnos tény, hogy észrevehetően kevesebb a szex, mint eddig.

Más nő biztosan nincs a képben.

Már nem kívánhat annyira?

2022. febr. 21. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Mert más nőre vágyik!!!

Ugyan ez van! Fél év után ki derült….

2022. febr. 21. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:

Nyugi nekünk férfiaknak sincs mindig kedvünk hozzá, bár nem ez a sztereotípia él sajnos (22/F vagyok és tapasztalat).

Ez nem jelenti azt, hogy ne találnánk vonzónak a párunkat, csak szimplán nincs kedvünk, ennyi, nem kell összefüggéseket keresni.

A kapcsolat előrehaladtával is csökkenhet a szex gyakorisága, mert már nem akkora újdonság. Az 1 év pont egy ilyen vízválasztó szokott lenni, nem félj, nem kell aggódni emiatt, ez természetes.

Ja és arra is vigyázzatok, hogy a túl sok szex viszont okozhat kiégést. Amikor mondjuk én egy hétig nem vagyok együtt a barátnőmmel (3 és fél éves kapcsolat), mindig különleges az alkalom, amikor újra összejön. :)

2022. febr. 21. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Az elején mindenkiben nagyobb a tűz aztán ez gyengül.. A jó nőt is meg lehet unni hidd el, de a bölcs indián mondás úgy tartja, egy férfi mindig éhes, de amíg otthon vacsorázik addig nincs ok az aggodalomra.. Szóval kedves kérdező fel a fejjel 20-30 év múlva lehet ez még rosszabb is
2022. febr. 21. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Másra vágyik. Egy év alatt nem lehet megunni egy jó csajt sem. Sosem jöttél be neki igazán!!!!!!!!
2022. febr. 21. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy éven át minden nap sex. Kevésbé kíván. Ez nem meglepő. Ha mondjuk most csak minden második nap van sex az is bőven még a jó kategória. Nem kell aggódni.

Egyébként ha filmeztek és közben a kezed rateved a farkara es elkezded masszírozni, sztem kell hogy működjön.

Vagy gondolom nálad is az van, hogy sose kezdeményezed a sexet?

Úgy nehéz, elég fárasztó mindig csak a férfinek teperni.

2022. febr. 22. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Még a pózhoz annyit. Szerintem nem rossz a variációennyisége, nem kevés. De szerintem is érdemes lehet néha egy egy új pózt kipróbálni.

Nekem kedvenc a lovagló pózban a lány felgugol és úgy rugozik. (Nem fogja sokáig bírni, nagy intenzív ilyen kor a behatolás érzet)

Nagyon jó az ágy széle, hogy srác a földre térdel és te meg hanyatfekve feltett lábakkal az ágy szélén vagy. (Srác tegyen a földre egy párnát, rohadt kemény 10 perc után)

Illetve ugyan csak ágyszel. Te kutyapozban, ő meg állva van.

2022. febr. 22. 09:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!