Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin lehet intim dolgokba is belevágni?
Randizom egy sráccal. Mindketten szűzek vagyunk még, de én már nagyon szeretnék túl lenni az első szexuális aktuson. A hétvégén randiztunk a sráccal és úgy tűnik, hogy lesz folytatás is. Mit gondoltok hanyadik randin illik úgymond csókolózni, pettingelni, szexelni?
24/L
Miután mindkettőtöknek az első, ezért nem sietném el a dolgot.
A túrázást sem az Himalájában kezdjük először, hanem a Börzsönyben. Ráadásul sok jó élmény egyszerűen kimarad, ha siettek.
Szerintem ne akarj túllenni a dolgon, hanem élvezd ki a srác testének felfedezését lépésenként.
Abszolút egyénfüggő.
Én szexre talán legkorábban az ötödik randit mondanám, ha komoly kapcsolatot tervezek, csók már a második randin szerintem perfect, ha azzal sokat vár a srác, az már nekem fura. Persze te is kezdeményezhetsz, de én jobban szeretem, ha a fiú teszi meg az első lépést, úgyhogy fölösleges is ezen gondolkodni.
Az meg szintén a ti döntésetek, erre sincs kötelező forgatókönyv, hogy petting után egyből szex, vagy először csak ismerkedtek egymás testével tényleges behatolás nélkül, sőt akár az is lehet az első, és csak utána mondjuk az orál.
Ne az alapján dönts, hogy "mikor illik", hanem hogy te készen állsz-e, neked mi esik jól. Semmiképp se azért csináld, mert "túl akarsz lenni" rajta.
Ekkora a szerelem, vagy ennyire akarod a szexet ?
Szimpátia, szeretet nélkül ne bújj ágyba, föleg nem szüzen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!