Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ettől lehet valami bajom? 18/L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől lehet valami bajom? 18/L

Figyelt kérdés
Valószínűleg tág a hüvelyem, mert eddig tök normális péniszméretű srácokkal voltam, de szinte nem is ereztem, egy partnerem volt akinek egy picit nagyobb volt (18cm), de attol se tudtam eljutni orgazmusig. A legutóbbi párommal előszőr csak viccnek indult feldugott egy uborkát és azzal el tudott juttatni az orgazmusig. Nagyon jó volt. Azóta ezt elkezdtem magamnak, mindig a lehető legnagyobb uborkát valasztom ami megtalálható a boltban. Félek, hogy ettől mégjobban kitágulok, valahol azt olvastam, hogy nagyon rugalmas a huvely es nem tud úgy kitágulni, mindig ossztehuzodik. Próbáltam már mindenhogy, de sehogy máshogy nem tudok elmenni. (Mindig óvszert húzok rá ezért nincs olyan veszély, hogy eltörik vagy valami vírus beviszek)
2022. febr. 19. 18:21
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

ajánlom az intim tornát

egyébként behatolástól kevesen tudnak elmenni, csiklóval kéne többet foglalkozzál

2022. febr. 19. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, a hüvely egy izom, és ugyanúgy edzhető mint bármelyik másik izmod.
2022. febr. 19. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
És ha nyalnak neked, azt élvezed?
2022. febr. 19. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

1, Intimtorna.

2, Inkább végy műpélót-vibrátort a célra.

2022. febr. 19. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is inkább egy dildót vennék.

Kegel gyakorlatok is jól jöhetnek. Elvileg 2-3 hét után már érezhető a hatása

2022. febr. 19. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki jó és segítő dolgokat ír neked, ezen kívűl még fontos, hogy nem csak a hossza számít a hímvesszőnek, hanem a vastagsága is, hogy kitöltse hüvelyed.

20 centis farok is kevés ha nem elég vastag.

2022. febr. 19. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehet rajta segíteni, ahogyan előttem is írták. Ne add fel. :)
2022. febr. 19. 19:09
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Én nem hinném, hogy tág lennék, mégsem érzek semmit egy átlagos méretű pénisznél, ugyanúgy, mint te. Az elején igen, de eltelik egy-két perc, és már alig érzek valamit. De a hüvely elég érzéketlen, ott alig vannak idegvégződések, így nem is csoda.
2022. febr. 19. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem pontos, a hüvelybemenet még eléggé jól be van idegezve, a mélyebb részek valóban kevéssé.

Mondanám, hogy a fiút kérdezd meg, hogy ő tágnak tart-e. De alig hiszem, hogy elárulná, ha igen. Gondolom, olyannal nem is kezdenél.

Bocsánat, nincs jó tanácsom...

2022. febr. 19. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt miért nem veszel egy méreted dildót, mint sok más csaj? Nem szabad az uborkával kisérletezni.

Másrészt meg nyilván nagy meretre van igényed,elsősorban nagyon vastag kell neked. De nincs ebben semmi fura, sok csaj van ezzel így, csak itt azt illik mondani, hogy nem számít a méret.

2022. febr. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!