Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok erotikus történeteket olvasni a neten? Mik a preferenciák a történetek kapcsán? Milyen oldalakat olvastok?
Inkább a keményebb sztorik jönnek be, vagy leht kicsit szoftosabb, ha jól fel vannak építve a karakterek és a sztori?
Kérlek jelölj nemet F/N és ha nem titok az életkorodat is :)
Néha szoktam, de sajnos ritka a jó sztori.
Kell hozzá, hogy írói vénája a szerzőnek, ne legyen tele stilisztikai meg központozási hibákkal, legyen tagolva, ne csak szóismétlésekből álljon, szépen kibontsa az érzelmi hátteret, leírja a szereplőket. Szóval rendesen összerakott novella legyen.
Sokról lerí, hogy csak bedobták a gugli fordítóba.
Szóval nem sok az olyan ami megfogna és felizgatna.
Stílusra sokszor inkább azokat kedvelem amik videón már túlmennének egy határon. Írott formában jöhetnek az extrémebb témák is. Vérfertőzős, állatos, durva orgiás.
Filmen látva elborzasztanának ezek, de leírva bírom - úgy benne van azért, hogy ez csak fikció.
Pl itt szoktam nézelődni: [link]
Szoktam, legjobban az izgat ami a normális életben tabu, pl családi szex, idős fiatal, munkahelyi, tanár-diák stb
37/F
Kizárólag a keményebb sztorikat kedvelem BDSM,elrablós történeteket.Szép
helyszínekkel fejlődő karakterekkel.Ahogy előttem is írták kevés a jó sztori és az ügyes író.N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!