Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok punci nyaláskor szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok punci nyaláskor szeretitek az ujjazást is?

Figyelt kérdés
Popsi ujjazás milyen szerintetek?

2022. febr. 18. 08:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Néha igen, néha nem.
2022. febr. 19. 17:17
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
A nők azt hiszik, hogy ők olyan baromira ügyesek, a férfiak meg bénák. Megsúgom egy férfi kielégítéséhez nem kell nagy tehetség, 10 évesen képes rá már maga is. Szóval ha képesek vagytok orgazmusig szopni egy farkat még ne legyetek elszállva... Ellenben ti magatok sem találjátok azt a bizonyos 1G-t, na most akkor kiben lehet a hiba? oltogatás helyett jobb kommunikáció és nagyon sok gyakorlás kéne. Csinálná az ember ahogy szeretnéd, de ha még te sem tudod a megoldást, akkor miért a másiktól várod a csodát?
2022. febr. 25. 20:27
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

Azért a másiktól várják a csodát, mert mi meg tőlük várjuk = egymásnak adniadniadni és felfedezve a másikat élvezni. Nem erről szól egy kapcsolat ?

Azzal egyetértek, hogy a nagyon jó szopás ugyanolyan ritka, mint a lányoknak a nagyon !!! jó nyalás. Egy szopás nem attól lesz sztem brutál jó, ha elélvez a pasi.

2022. márc. 1. 06:15
 14/20 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként meg ha mm-ről mm-re ráérősen halad az ember befelé a popsiba és közben finom a nyalás a lánynak, akkor brutál élvezetet adunk nekik.
2022. márc. 1. 06:17
 15/20 anonim ***** válasza:
86%
Igen, de nem értem, hogy miért jut eszébe valakinek előbb ujjazni a popsit amikor a punci azért van és sokkal jobban esik a lányoknak.
2022. márc. 31. 20:09
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

Ez egy általánosiskolás szintű kérdés. (18+ -os kategóriában)

Ráadásul, családi örökség, vallási félrenevelés, gátlások (általában egy bunkó első fiú miatt) a szex valakinek így, van akinek úgy jó. És akkor a SUB, és hasonló "elferdülések" miatt eléggé szélsőséges a skála.

Ettől értelmetlenebb csak az a kérdés, hogy "megdugnád-e XY"-t!

Normál emberek is megdugnának mindenkit, de gyakori népe, még a konnektort is! (Legalább megrázó élménye lenne!) :)

2022. ápr. 1. 05:08
 17/20 anonim ***** válasza:
nem
2022. ápr. 1. 05:40
 18/20 anonim ***** válasza:
40%
Engem az érdekelne, hogy ujjnyaláskor szeretitek-e a puncizást?!
2022. ápr. 1. 19:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én tapasztalatom, hogy a nők a nyalást finom fenék ujjazással szeretik a legjobban, második a csak nyalás és csak harmadik a nyalás és punci ujjazás.

(Volt olyan csajom, aki nyalástól tudott elélvezni, de csak a sima nyalástól vagy a fenék ujjazós nyalástól, punci ujjazós nyaláskor nem tudott elélvezni.)

2022. ápr. 11. 07:58
 20/20 anonim ***** válasza:
15-os, szamomra pl a punci ujjazas nagyon kellemetlen, barmennyire vagyok izgatott, viszont popsiba imadom
2022. ápr. 11. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!