Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak! Mikor itt irogattok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Mikor itt irogattok lanyoknak akikkel kepet csereltek sosem aggodtok, hogy nem o van valojaban a kepernyo mogott?

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
De, és sok volt a kamus. De hát ez van :).
2022. febr. 17. 23:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

én itt is és chat oldalakon is beszélgetek, RENGETEG a kamus

nekem innen több barátnőm, lazább kapcsolatom és baráti kapcsolatom alakult, vagy épp több éves levelezés, érdekes, izgalmas beszélgetések

ha valaki rám ír, alapból nem bízom benne, gyanús...ha én írok valakire ott is nagyon óvatos vagyok

nem feltételezem, hogy minden hazugság amit mond, viszont nem is hiszek el mindent egyből! plusz vannak módszereim amivel a kamusokat lebuktatom, meg szeretek mikrofonozni is azokkal akikkel jól alakul a beszélgetés (nem feltétlen erotikus dolgokra vonatkozóan)

2022. febr. 18. 00:03
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Ha feltételezem, hogy úgy ír mint egy lány, akkor nem aggódok. Engem nem zavar, ha az illető pasi, ameddig jól hozza a lány szerepét és eltudja velem hitetni, hogy valóban lány, mert akkor beleélem magam, hogy tényleg lány. Persze, aki helyesírási hibákkal ír és vesszőt sem használ és fullba nyomja a kretént, ott hamar kiderül, az valójában pasi. Viszont ők hamar le is buknak, mert túl ostobák, hogy felvegyék egy lány szerepet.
2022. febr. 18. 00:05
 4/10 anonim ***** válasza:
de, de ha képcserézek, akkor azért igyekszem előtte meggyőződni, hogy lány az illető, ill. megelőzi beszélgetés is.
2022. febr. 18. 00:44
 5/10 anonim ***** válasza:

A remény hal meg utoljára... sokan annyira el akarják hinni hogy becsapják saját magukat és el is hiszik amit hinni akarnak.

Minél anonimabb egy oldal annál több a kamus. Minél több a "meztelenség" annál valószínűbb hogy egy kamus meleg van a túloldalt.

2022. febr. 18. 01:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

a sejtszintű enzimműködés hal meg utoljára.

teljesen szarok az egészbe egyébként, csak egyenesen beszélek, aztán h a másik oldal ezt kamunak könyveli el, szive joga, ugy érzem megadom az alapot az őszinteséggel az én oldalamról, ha a másik is igy dönt, jók leszünk.

az a fura h az emberek egyszerűen nem akarnak meghallani/felfogni dolgokat mert nem egyezik a valóságukkal.

2022. febr. 18. 03:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Én a leszbikusoknál is ezt érzem néha, hogy mi van, ha egy kanos heteró az valami idegen csak fotóival?
2022. febr. 18. 07:15
 8/10 anonim ***** válasza:
*csaj
2022. febr. 18. 07:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Én kb. mindig megpróbáltam meggyőződni arról, hogy valóban ott és akkor a túloldalon készült-e a fotó, vagy a webkamera élő videó-e. Egyszerű módszerekkel.
2022. febr. 18. 10:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Régen nőnek adtam ki magam. Sose buktam le. Ügyesen kell csinálni.
2022. febr. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!