Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Mikor itt irogattok lanyoknak akikkel kepet csereltek sosem aggodtok, hogy nem o van valojaban a kepernyo mogott?
én itt is és chat oldalakon is beszélgetek, RENGETEG a kamus
nekem innen több barátnőm, lazább kapcsolatom és baráti kapcsolatom alakult, vagy épp több éves levelezés, érdekes, izgalmas beszélgetések
ha valaki rám ír, alapból nem bízom benne, gyanús...ha én írok valakire ott is nagyon óvatos vagyok
nem feltételezem, hogy minden hazugság amit mond, viszont nem is hiszek el mindent egyből! plusz vannak módszereim amivel a kamusokat lebuktatom, meg szeretek mikrofonozni is azokkal akikkel jól alakul a beszélgetés (nem feltétlen erotikus dolgokra vonatkozóan)
A remény hal meg utoljára... sokan annyira el akarják hinni hogy becsapják saját magukat és el is hiszik amit hinni akarnak.
Minél anonimabb egy oldal annál több a kamus. Minél több a "meztelenség" annál valószínűbb hogy egy kamus meleg van a túloldalt.
a sejtszintű enzimműködés hal meg utoljára.
teljesen szarok az egészbe egyébként, csak egyenesen beszélek, aztán h a másik oldal ezt kamunak könyveli el, szive joga, ugy érzem megadom az alapot az őszinteséggel az én oldalamról, ha a másik is igy dönt, jók leszünk.
az a fura h az emberek egyszerűen nem akarnak meghallani/felfogni dolgokat mert nem egyezik a valóságukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!