Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok tényleg bele mennek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tényleg bele mennek a szexbe már a második találkozón?

Figyelt kérdés
Baj ha én fiúként több időt várnék? Szerintem ha az ember már a második találkozón szexel az nem valami komoly.
2022. febr. 17. 21:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem.

Tapasztalataim szerint már az első randin megtortenik a szex. Eddig nekem mindig osszejott, pedig gondolatban azt hittem, hogy nehezebben fog menni. Hogy rózsák, meg illatos gyertyák, romantikus zene, egy finom bor.....fszt! Van gumi, nincs, na mindegy tedd be.

2022. febr. 17. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem szoktam előre eltervezni hogy mikor fekszem le, ahogy érzem, ahogy kijön a lépés.

Nem attól lesz komoly egy kapcsolat, hogy vártok hónapokat a szexszel.

2022. febr. 17. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én elvből nem fekszem le a nőkkel első randin. Kell hozzá pár randi.
2022. febr. 17. 21:17
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Már az elsőn is. Volt olyan akivel rögtön szobára mentem (búvóhely), épp csak találkoztunk előtte a Nyugatinál és odasétáltunk, volt akivel pedig randis séta + kocsmázás, de csak 1 sör, majd hazakísérhettem... most pedig szerveződik a 3. nővel, ott is búvóhely lesz az első tali.
2022. febr. 17. 21:28
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Nekem azokból, ahol rögtön lefeküdtem a pasival nem lett semmi komoly. Amikben meg fokozatosan építettük ki a kapcsolatot, komoly lett. Miért feküdnék le valakivel, akit nem is ismerek még? Szóval a felnőtt nők között sokan nem fognak rögtön.
2022. febr. 17. 21:42
 6/15 anonim ***** válasza:
60%

Általában egy személyes találkozót ma már megelőz viszonylag sok online beszélgetés, így nem idegen a másik, kialakul egyfajta szimpátia.

Az első találkozás arra jó, hogy személyesen is felmérjük egymást, és lássam a másik nem valami idióta vagy hasonló, persze nyilván ez nem garancia, de eddig szerencsére nem jártam rosszul. Nyilván ha valakivel nagyon nincs meg a közös hang akkor nem is lesz folytatás.

Akivel még igen, ott nem számít a szex időpontja szerintem. Volt már olyan is, akivel második randin volt szex és semmi komoly nem lett belőle, inkább baráti kapcsolatban maradtunk a későbbiekben, meg volt olyan is akibe baromira szerelmes lettem és ugyan így volt a második randin szex. Ezen nem áll vagy bukik semmi.

2022. febr. 17. 22:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Van aki már az elsőn, más meg a 10. randin sem fog még. Nincs értelme a számítgatásnak, az számít hogy egyformán gondolkozzatok. Nem "lányokkal" ismerkedsz, hanem egy adott lánnyal azzal kell megtalálnod a közös hullámhosszt.
2022. febr. 17. 22:29
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Én szeretem a szexet, simán volt már első randin is. Így indult a férjemmel is 6 éve.
2022. febr. 17. 22:29
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
Én férfi vagyok. K.rva sok múlik azon, hogy ki mikor engedi be magába a másikat. Aki hosszú, komoly kapcsolatban gondolkodik, az nem fog elsőre kefélni, plusz mi férfiak szeretünk udvarolni egy nőnek.
2022. febr. 17. 22:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Volt olyan is, de tudtuk mit akarunk és csak szexet, így lett szex kapcsolat.

De akivel komolyabbat, azzal nem, ott nem az az elsődleges.

2022. febr. 18. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!