Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg bele mennek a szexbe már a második találkozón?
Nem.
Tapasztalataim szerint már az első randin megtortenik a szex. Eddig nekem mindig osszejott, pedig gondolatban azt hittem, hogy nehezebben fog menni. Hogy rózsák, meg illatos gyertyák, romantikus zene, egy finom bor.....fszt! Van gumi, nincs, na mindegy tedd be.
Nem szoktam előre eltervezni hogy mikor fekszem le, ahogy érzem, ahogy kijön a lépés.
Nem attól lesz komoly egy kapcsolat, hogy vártok hónapokat a szexszel.
Általában egy személyes találkozót ma már megelőz viszonylag sok online beszélgetés, így nem idegen a másik, kialakul egyfajta szimpátia.
Az első találkozás arra jó, hogy személyesen is felmérjük egymást, és lássam a másik nem valami idióta vagy hasonló, persze nyilván ez nem garancia, de eddig szerencsére nem jártam rosszul. Nyilván ha valakivel nagyon nincs meg a közös hang akkor nem is lesz folytatás.
Akivel még igen, ott nem számít a szex időpontja szerintem. Volt már olyan is, akivel második randin volt szex és semmi komoly nem lett belőle, inkább baráti kapcsolatban maradtunk a későbbiekben, meg volt olyan is akibe baromira szerelmes lettem és ugyan így volt a második randin szex. Ezen nem áll vagy bukik semmi.
Volt olyan is, de tudtuk mit akarunk és csak szexet, így lett szex kapcsolat.
De akivel komolyabbat, azzal nem, ott nem az az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!