Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyire fontos egy komoly, hosszú távú kapcsolatban, hogy a párotok akár rendszeresen, akár csak időről időre izgasson/kielégítsen titeket szájjal?

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 04:57
1 2
 11/19 dregor ***** válasza:
#10-est kell feleségül venni. :D
2022. febr. 17. 09:22
 12/19 A kérdező kommentje:
Megsúgnék valamit: amelyik nő nem szopik, az jellemzően nem várja el a nyalást, szóval kb. semmi értelme ezzel érvelni. (De elhiszem, hogy kényelmes úgy tenni, mintha elvárnák, mert egyszerű módja annak, hogy önző szemét szarnak állítsa be valaki a nem szopó nőket.)
2022. febr. 17. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs olyan hogy csak szopás. Ha csináljuk akkor minden van. Ha nincs hangulata,akkor úgy se fog szopni se. 1-2napot meg ki lehet bírni.
2022. febr. 17. 13:14
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon fontos, főleg, hogy szivesen teszi ezt meg nekem. Főleg, a "nehéz napokon". Akkor ő kezdeményezi, mert szeteti csinálni. Mint a 10-es írta, bárhol bármokor.
2022. febr. 17. 18:25
 15/19 A kérdező kommentje:
De ha nem szeretné, akkor már nem lenne a párod?
2022. febr. 17. 22:59
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Szeretem, de számomra elhanyagolható inkább jól lovagoljon vagy dobja fel a farát is mint egy kinlodos cumi csak azért mert én akarom ő pedig csak azé csinálja...
2022. febr. 17. 23:04
 17/19 anonim ***** válasza:
16%
kérdező, ha jó vele a szex,azért ne dobd ki mert szoptatni akarod. Akkor egyszer kétszer köpködd meg te,verd ki és kész is. Utána már nem fogod hiányolni hogy szopjon.
2022. febr. 18. 09:35
 18/19 kalandvagy1986 ***** válasza:
74%

Kinek mire van igénye. Nekem szinte minden kapcsolatom alapja volt kezdetektől, diákként helyhiány miatt könnyebb volt kivitelezni mint a konkrét szexet. Párom szereti csinálni, én imádom kapni - főleg ahogyan csinálja... A kapcsolat elején (13 éve) "csupán" az előjáték része volt (előtte másnak nem is csinálta végig), aztán volt idő hogy szex mellett pluszban is naponta volt orál, élvezésig. Olyan is volt, hogy bár szexhez nem volt kedve de lelkesen kezdeményezte az orált. Sőt az évek alatt megtanulta végigcsinálni kéz nélkül, többé-kevésbé a mélytorok is megy... Imádom! 😉

35N, 35F

2022. febr. 18. 09:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Párom imádja az orálist és én is élvezem, mint adni mint kapni
2023. nov. 26. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!