Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Perverz, vad szex vagy finom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Perverz, vad szex vagy finom, érzéki szeretkezés? (A kérdés teljes sztorija lent)

Figyelt kérdés

Néhány éve vagyunk együtt a párommal és emberileg elég jól passzolunk egymáshoz, szinte mindenben azonos a világnézetünk, gondolkodásmódunk.

Szeretjük egymás testét is kivételek nélkül. (Világéletünkben a sport szervesen beletartozott mindkettőnk mindennapjaiba, ami meglátszik a mai napig is.) Imádom minden egyes porcikáját, a kezeit, a lábait, a bőrét, stb. szóval mindent. Kb. fel tudnám falni minden egyes porcikáját.

Viszont sajnos számomra a szex elég sok mindenben hiányt “szenved”, mind mennyiségi és mind minőségi alapon is.

Néhány példa a teljesség igénye nélkül. Orál a részéről ritkán és csak az előjáték részeként van. Leginkább csikló érzékeny, és az ujjazást nem is igazán kedveli. Az anális dolgok eléggé off topicok nála (dugás közben kis ujjazás a popsiba néha, meg punci nyalás közben nagy ritkán nyelvel is sikerült megkörnyékeznem a hátsó bejáratot).

És itt akkor még semmi “extra” dolog nem került szóba.

Szóval az érzéki szeretkezés szintjén zajlanak és ragadtak is meg sajnos a dolgok közöttünk (mind pozíciók, mind pedig tartalom szintjén).

(Volt olyan párom is előtte ennél rövidebb ideig akivel meg pont fordítva volt... az ágyban - és bárhol máshol - brutális volt a műsor, viszont emberileg meg elég távol álltunk egymástól.)

Mert ha szexről van szó, nálam kevés tabu dolog létezik...

Számomra a szexualitás olyan játszótér, ahol két érett ember saját magának és a társának tabuk nélkül meg tudja találni az örömszerzés legkülönbözőbb módjait.

És igen, (mielőtt jönne a legalapabb kérdés) beszéltünk már róla néhány alkalommal, és közös volt ebben is a véleményünk de változni nem változott a dolog semmit a részéről.

Nektek erről mi a véleményetek?

Ti mit lépnétek?

(Bocs a hosszabb kifejtés miatt, de csak így kerek a kérdés igazán.)

2022. febr. 16. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10!

Teljes tévedésben élsz!

Az aktív, változatos szexből nem következik, hogy a másiknak is ugyanolyan elfojtott vágyai lennének, mint neked.

2022. febr. 17. 20:24
 12/13 A kérdező kommentje:

11# Te meg nem értelmezted jól azt amire válaszoltál. (Meg talán a többi sem ment át.)

Itt én olyan dolgokra (említett) variációkra utaltam (részletekbe bocsátkozás nélkül) amik olyan irányba mutattak amik számomra (mint írtam is) több mint izgalmasak voltak, ergo azokon a kapukon döngetett amik nálam is nyitva vannak, amit ugye tudtára is adtam. Többek között ezek az általad rosszul megfogalmazott “elfojtott vágyak” lennének.

2022. febr. 17. 20:57
 13/13 anonim ***** válasza:

12!

Most csak leírtad újra, amit én is: Téves következtetést vontál le.

2022. febr. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!