Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a két csaj közül ki a dominánsabb?
Beszélgetés során előjött a téma hogy mit tennének ha a másik csaj rányomúlna a pasijukra (szóval egymás pasijára nyomulnának).
1 ő azt mondta hogy jöhetnél hozzánk mosogatni, meg takarítani de a pasimhoz tuti hogy nem nyulhatnál.
2 ő meg azt mondta hogy úgy megvernélek hogy összehugyoznád magad.
Szerintetek melyik csajnak volt dominánsabb beszólása?
Ha lehet indokold is meg.
Nyilván az első, attól független, hogy még ez sem több egy gyenge közepes savazásnál, mégis jóval jampibb. Miért?
Mert azt mondja, hogy jöhetsz, ott lehetsz, de a csávóm, ahhoz úgy se nyúlsz.
A második csak a fizikai erejével próbál elrettenteni, ami utoljára az őskorban működhetett ilyen pár megvédése téren. Ő fél, az első nem fél
Egyik se az a félős típus.
És alkatilag is egyformák.
3
Oké de ha pl a 2es kikezd az 1es pasijával, és az 1es beengedi a házába, és mégis hozzányul az 1es pasijához, majd úgy megveri az 1est hogy az bepisil, akkor ki a dominánsabb csaj végül?
(persze ha egyáltalán ő győzne, ezt nem tudjuk)
Istenem, hány éves vagy?
A dominancia nem fizikai jellegű, hanem pszichológiai. Az alfahím sem megveri a többit, hanem a csajok nem akarnak mást, csak őt. Az teszi dominánsá az elsőt, hogy azt mondja
"Azt csinálsz, amit akarsz, én tudom mit érek, és a pasim is tudja. Nem fogsz hozzá nyúlni (és itt a lényeg, nem mondja miért), mert? Mert esetleg a pasim leszarna téged, és én tudom, mert tudom mit érek. Ez a magabiztosság az, ami a dominancia jele, nemtől független. Ez a pimasz magabiztosság az, ami a férfiakat is dominánsá teszi. Az erőlködés nélküli "tudom, hogy az lesz, ami nekem jó".
7
Oké akkor szerinted az 1es a dominánsabb.
Köszi!
Várom a többi választ is, hasonlóan indoklással.
Nehéz kérdés, mert okés, hogy a 2. erőszakot alkalmazna, de az első pszichikai terrort alkalmazna. Kérdés: meddig bírná az első esetben?
Az 1. esetben lábtartó lenne a nő, a 2. esetben min. láb alatt lenne a nő.
Egyik sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!