Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondanád neki, hogy színlelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanád neki, hogy színlelted az orgazmust?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátomat nagyon zavarta, hogy sosem volt még hüvelyi orgazmusom. Többször is volt ebből kisebb vita, ezért bár szégyellem, de néhányszor színleltem, hogy szex közben is elmegyek.

Egy ideje viszont már nem akarom, és feltűnt a barátomnak, hogy "régóta nem mentem el hüvelyen".

Csikló orgazmusom egyébként van vele.

Szerintetek megmondjam neki az igazat? Én voltam a hülye, de egyszerűbbnek tűnt, mint folyamatosan ezen vitatkozni, ha viszont most megmondom az igazat, biztosan haragudni fog rám, és nem fog bennem bízni.

2022. febr. 14. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Aki ezen velem képes lenne vitatkozni, az nem lenne a barátom..
2022. febr. 14. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ezen vitatkozna velem az szakító ok
2022. febr. 14. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vitatkozni orgazmuson, olyat elvárni, amit nem tudsz szabályozni, sőt sok nőnek egy életen át nem jön össze? Szerelem vagy sem, az ilyen ember szexuálisan mindig bűntudatot fog kelteni benned. Légy hozzá őszinte és ne színlelj többet! Más férfi örül, ha csiklóorgazmust tud okozni a barátnőjének. Ez a fiú nagy tévedésben él, de ne hagyd, hogy kellemetlen helyzetbe hozzon, mert fokozatosan eljuthatsz oda, hogy vele már semmilyen orgazmusod sem lesz.
2022. febr. 14. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom meg nem kellett senkivel szinlelnem
2022. febr. 15. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!