Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gondolkoznak a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkoznak a lányok ilyen furán?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú rendes velük, meg megbízható, akkor ő nem jó, de ha egy fiú kiszámíthatatlan és meg kell érte küzdenük akkor az a jó?

Ha távolság tartó vagyok egy lánnyal és nem mutatom ki annyira hogy tetszik akkor ő küzd értem. De ha én küzenék érte az nem jó. Pedig a nem a fiú dolga lenne az hogy küzdjön egy lányért, meg udvaroljon neki?

Nem értem a lányok gondolkodását, komolyan mondom:D

2022. febr. 13. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Nem gondolkodnak. Csak mennek az ösztöneik után.

A kiszamíthatatlanság a legtöbbnek izgalmas, ennyi.

2022. febr. 13. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Az hogy rendes valaki és megbízható az nem erény. Ettől azért kicsit több minden kell hogy egy nő figyelmét felkeltsd.
2022. febr. 13. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Had döntsék már el mit akarnak, nyilván a férfiaknak is az kéne akit nem kaphatnak meg, csak mi beérjük kevesebbel is mert túl kanosak vagyunk
2022. febr. 13. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Ez bizony így van, persze kivételek mindig vannak. Legalább is fiatalon biztos, hogy inkább a kalandot, izgalmat (akár kiszámíthatatlanság árán) keresik a férfiban. Apám szerint az az idő, amikor a nyugodt, kedves, szerető pasit választaná egy nő, az valahol legkorábban 30 fölött jöhet el kb, de inkább később. Addigra gondolom megélt sok mindent, kibulizta magát, és talán elég lesz az izgalmakból, és ezek a srácok közül, akiket hajszolt, talán pont azt a kevés dolgot nem tudják neki majd megadni, amire későbbi éveiben igazán fog vágyni. Vagyis az egyszerűbb (unalmasabb, kiszámíthatóbb), de őszinte szeretetet, tiszteletet, hűséget, gyengédséget, odaadást, akár érzelmekben, akár szexben. Ehhez viszont jólakottnak kell lennie a nőnek a korábbi vágyait illetően, és mindezek mellett úgy kell hozza neki a sors, hogy a legtöbb ilyen pasiban, akikkel neki dolga volt, pont hogy ne legyenek meg később sem azok az adottságok, amiket a nyugisabbak is meg tudnának neki adni.
2022. febr. 13. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Mert a pingvinektol származnak. A pingvin nők nagy rbancok.

Mi férfiak az ősembertol szarmazunk, ezért vagyunk normálisak, de a nők valahogy a csaszarpingvin fajbol fejlodhetett ki szerintem. Túlságosan bennük maradt az állatias ösztön. Néztem valamelyik nap egy dokumentum filmet a pingvinek életéről, undorító volt amit a pingvin nők csináltak, undorító!

Persze senki sem hiszi el amit írok soha, de nézzétek csak utána, a pingvinek élete, tanulságos. (megjegyzem az a Darwin valamit elbszott, meg a sok fizikus teoriaja mind megdolt a kozmoszrol)

2022. febr. 13. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Alfa

Szökőnap volt a diliházban?

2022. febr. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!