Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolkoznak a lányok ilyen furán?
Ha egy fiú rendes velük, meg megbízható, akkor ő nem jó, de ha egy fiú kiszámíthatatlan és meg kell érte küzdenük akkor az a jó?
Ha távolság tartó vagyok egy lánnyal és nem mutatom ki annyira hogy tetszik akkor ő küzd értem. De ha én küzenék érte az nem jó. Pedig a nem a fiú dolga lenne az hogy küzdjön egy lányért, meg udvaroljon neki?
Nem értem a lányok gondolkodását, komolyan mondom:D
Nem gondolkodnak. Csak mennek az ösztöneik után.
A kiszamíthatatlanság a legtöbbnek izgalmas, ennyi.
Mert a pingvinektol származnak. A pingvin nők nagy rbancok.
Mi férfiak az ősembertol szarmazunk, ezért vagyunk normálisak, de a nők valahogy a csaszarpingvin fajbol fejlodhetett ki szerintem. Túlságosan bennük maradt az állatias ösztön. Néztem valamelyik nap egy dokumentum filmet a pingvinek életéről, undorító volt amit a pingvin nők csináltak, undorító!
Persze senki sem hiszi el amit írok soha, de nézzétek csak utána, a pingvinek élete, tanulságos. (megjegyzem az a Darwin valamit elbszott, meg a sok fizikus teoriaja mind megdolt a kozmoszrol)
Alfa
Szökőnap volt a diliházban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!