Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen szerepjáték árthat egy kapcsolatnak? /F
Az a helyzet, hogy kicsit kettős dolog van bennem már régóta.
Nagyon izgat a cuckold, viszont nem szeretném a való életben megélni, mert tudom, hogy lelkileg nem bírnám elviselni.
És ha csak a lelkemre hallgatok, akkor a vágyaimat nyomom el, ha pedig csak a vágyaimra hallgatok, akkor a lelkemet nyomom el, szóval egyik sem jó, így kitaláltam egy aranyközép utat ami mindkét szempontból jó és kielégítő lenne nekem.
Mégpedig azt, hogy a barátnőmmel csak szerepjátékban játszuk el ezt, hogy megcsal engem, illetve előjátékkor, stb néha ritkán ilyen megcsalásra utaló dolgokat mondana nekem izgatásként. Persze nem akarnám mindig ezt a szerepjátékot, maximum pár havonta.
Szerintetek egy ilyen szerepjáték segítene vagy rontana egy kapcsolaton?
Amit itt leírtál az végig csak rólad szólt. Nem említesz semmit arról, hogy a barátnőd mit szeretne, vajon neki hogy esne egy ilyen játék, a cuckoldról már nem is beszélve.
Ebből úgy tűnik, hogy talán kissé önző lehetsz a kapcsolatotokban. Az viszont probléma lesz. Nem ítélkezésként írom, hanem jó tanácsként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!