Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek az emberek szexelni?
Az elvezetert. Én foglalkoztam a témával.
Sajnos fiatalabb koromban volt egy drogos korszakom. Aztán egyszer azon agyaltam, hogy vajon melyik kábítószer adhat, olyan érzést ami kb az orgazmus érzéséhez ér fel.
Ezek a szokásos kábítószerek mint pl a kola, eki, lsd...ezeket csak flasht adnak, meg jól érzed magad tőle, másiktól keménynek...
Egytől féltem, a herointol. Arról azt mondták az igazi melyfuggok, hogy ezerszer jobb mint az orgazmus. Előrébb helyezték a szert mint pl a vizet, ételt, szexet.
Féltem kiprobalni, de néha eszembe jut, hogy vajon milyen lehet az az érzés amit ad, ami erősebb mint pl az orgazmuskor felkepo érzés.
És rajottem, hogy a szex igazából egy függőség, függőség az orgazmus utáni vágy hajszolasaban.
Ez a fajfentartas, meg az osztonosseg...ebben is van valami, de én inkább az ösztönösseget tartom nyilvanvalobbnak. Hogy ösztöni szinten függők vagyunk azért, hogy elelvezeshez jussunk, a legjobb ha két ember szexel, úgy a legintenzivebb, mivel jó érzés többször csináljuk....minél többször csináljuk annál nagyobb az esélye, hogy fogan egy gyerek.....azért jól ki van találva ez.
Mert mesés érzés, ha két ember egyesül. Ennél jobban megfogalmazta már ezt pár ember a világirodalomban. Két példa ötlik eszembe most:
Nietzsche:
AZ ITTAS ÉNEK
(DAS TRUNKNE LIED)
Ember, figyelj!
A titkos éjfél mit üzen.
Éj szállt le rám.
Mély álomból ocsudtam fel.
A világ mély;
mélyebb, mint hittem éberen.
Gyötrelme fáj,
de kínjánál mélyebb a kéj.
Kín szól: halál!
De öröklétre vágy a kéj;
mély öröklétre vágy a kéj.
József Attila:
Hiába fürösztöd önmagadban,
Csak másban moshatod meg arcodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!