Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk. Szerintetek izgató egymás előtti maszturbálás?
Figyelt kérdés
Van olyan akinek volt ilyenben része? Privátba is írhatok.2022. febr. 11. 13:10
2/11 anonim válasza:
Ha van az a lány aki be vállalja azt hogy fiúval maszturbál akkor igen
3/11 anonim válasza:
Biztosan érdekes lenne, de én valahogy nem tudnám csinálni... inkább csak a gondolata izgató, semmi más.
Ahhoz nagyon komoly fokú bizalomra lenne szükség, hogy ez érdekeljen és még az ismeretségi körömben lévőkkel sincs ilyen (amúgy is mélyen vallásos ismerőseim vannak.) Nekik vagyok a legszimpatikusabb - a férfiaknak.
4/11 anonim válasza:
igen izgató, de szinte lehetetlen végigcsinálni. 10-ből 9x úgyis szex lesz belőle.
6/11 anonim válasza:
Nagyon izgi volt, de szex lett belőle. Az sem volt uncsi.
7/11 anonim válasza:
Engem nagyon izgat. Sokszor csináltam már.
L
9/11 anonim válasza:
Fiú a fiúval nekem nem menne! De egy lánnyal ,nővel izgalmas lenne, kipróbálnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!