Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anál sikosito és a sima...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál sikosito és a sima sikosito között van különbség?

Figyelt kérdés
Lányként kérdezem, mert popoba nem olyan jol csuszik hiaba sikositot használok. (Bocsi a kifejezésért nem tudtam hogy fogalmazzak szebben 😀)
2022. febr. 10. 23:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és dildora gondoltam, nem pasival, nem tudom ez számít-e.
2022. febr. 10. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem számít, hogy pasi v. dildo. Nem egyformák a síkosítók, nekem is van amelyik bejön, más meg "ragacsos" érzetű. A sima Durex sikosító eddig egész jól bejött. Mindkét helyre egyformán jók.
2022. febr. 10. 23:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem is a kék durex van
2022. febr. 10. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:
análra én olajost/szilikonost szeretek, a víz alapú ragacsos vacak lesz.
2022. febr. 11. 00:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Análhoz szilikon alapút ajánlott használni, puncinál meg vízbázisút…

Illetve jó lehet az öklözőzsír is, van olyan ami mindkettő bejárathoz jó…

Viszont sokat nem lehet óvszerrel, vagy műanyag dolgokkal használni, csak kézzel és pénisszel, mert elméletileg kioldhat dolgokat a mesterséges anyagokból.

Szóval mindent ajánlott figyelmesen elolvasni.

2022. febr. 11. 00:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Buttr öklözőt.Mindenféle análra tökéletes.Hosszantartóan síkos és könyebb lemosni is mint a szilikonosat.

Olajbázisú egyébként.

2022. febr. 11. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!