Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy kinek mekkora hosszú a hüvelye?
Figyelt kérdés
Milyen modszerrel vagy trükkel lehet ezt meg tudni?#szex#hüvely#hosszúság
2022. febr. 8. 16:10
11/21 anonim válasza:
Kell kérni egy nőgyógyászati leletet. Abban leírjak.
Én már csak olyan nőkkel jövök össze akiknek rövid a hüvelyuk.
12/21 A kérdező kommentje:
Alfa te azt honnan tudod kiknek rövid?
2022. febr. 8. 21:17
13/21 anonim válasza:
Hát még sehonnan. De majd ha vége lesz ennek a jelenlegi szar kapcsolatomnak, akkor nálam szempont lesz a rövid hüvely a parkeresesnel.
Elvileg a nőgyógyászati leletem leírjak ezt, én biztos, hogy kérni fogok legközelebb.
14/21 A kérdező kommentje:
Azért rossz a mostani kapcsolatod mert nem jön be neked az ágyban?
2022. febr. 9. 05:19
15/21 anonim válasza:
Igen.
Nincs szex max havonta egyszer. Én meg minden nap kívánnám, akár kétszer, háromszor is egy nap.
16/21 A kérdező kommentje:
Gyah és hány évesen ilyen kevés a libidoja?
De szerintem a libidó nem függ össze a rövid illetve a magas hüvellyel.
2022. febr. 9. 13:51
17/21 anonim válasza:
26 éves.
Fsz tudja mi a franc van vele. Egyszerűen ilyen....
18/21 anonim válasza:
Téged ismerve Alfa, az a csoda, ha évente 1x van kedve.
19/21 anonim válasza:
Beledugod a hüvelykujjad, és ha pont akkora, akkor egy hüvelyknyi!
Vagy elhozod hozzám, egy kacsával kinyitjuk, és megnézzük pontosan.
20/21 anonim válasza:
Fogod magad, bedugsz valamit, ami a célnak megfelel, aztán leméred. Gondolom ez elég egyszerű, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!