Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz masszázs mennyire élvezetes, az egyátalàn?
Tehát először masszázs, olajjal, a péniszen, heréken és környékén, nem erős mozdulatokkal.
Új partnerem van, 40es éveiben, metélt.
Akinek csinálták vagy aki csinálta, megosztanátok a tapasztalatokat, vagy adnátok tanácsot?
Ha jól csinálják, nagyon élvezetes tud lenni.
Érdemes pár ilyen videót megnézni előtte. ;)
Nagyon jó érzés én imádom
Egy kicsit húzd el és ne csináld neki gyorsan csak szépen finoman ha lehet akkor a kezedre oda figyelj ,hogy ne legyen hideg
Köszi a válaszokat.
Esetleg valami konkrét tanács?
A herékre és a gátra is több figyelmet fordítsak, vagy inkább a makk ingerlése fontosabb? Mi van a pénisz tövével?
A végén hogy élveztessem el?
Kézzel és szájjal egyszerre, vagy maradjon csak kéz, de a végén intenzívebb muzdulatokkal verjem ki?
Néztem videókat, meg is lepett, hogy bizony nem mindegyikben volt kemény a farok.
Volt amelyikben egy darabig állt, lakandt, állt, lankadt..
Ezért is bizonytalanodtam el, és azért is mert nincs tapasztalatom
2 es vagyok
Én azt szeretem amikor kézzel csinál mindent és nekem a péniszem koncentráljon jobban ne a herémre és úgy élveztetésen el ,hogy a péniszem két össze kulcsolt kézzel fogja és úgy veri de szépen ütemesen vagy lassan és amikor érzem ,hogy a meleg puha kezében van a péniszem és a makkor akkor nagyot tudok élvezni nagyon
Én nagyon élvezem, baromira izgató barátnőm kezében látni a farkam és jól is bánik vele.
Többféle technika létezik, érdemes utánanézni, nekem a tűzcsiholó és a gomba módszer a kedvencem.
6 os vagyok
Nekem elég érzékeny a herém, így engem inkább a pénisz törzse és a makk ingerlése izgat.
Szerintem jó végig csak kézzel csinálni, végülis számomra ez a dolog lényege.
A lankadt-merev állapot váltakozása teljesen normális, lankadtan is el lehet élvezni, nekem nagyjából ugyanolyan mint állva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!