Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar férfiak lefeküdnétek, összejönnétek cigány nővel?
Figyelt kérdés
Több olyan kérdésbe futottam most bele, hogy nők azt mondták cigány emberrel soha, most kíváncsi vagyok a férfi véleményre.2022. febr. 8. 11:29
11/17 anonim válasza:
Ide nekem: Radics Gigi, Nótár Mary, Horváth Éva. Még a puncijukat is kinyalnám.
12/17 anonim válasza:
Utolso exem cigány nö volt de sok magyar slampos ribi elbujhatna mellette. Igaz náluk se ilyen az átlag,szoval vagy vagy
13/17 anonim válasza:
Szép fiatal, csinos, vékony fekete hajú cigány lányok gyönyörűek.
16/17 anonim válasza:
Csak akkor ha tényleg nagyon nyugis a család. Kurvára nem hiányozna a balhé.
17/17 anonim válasza:
Szerintem ez izgalmas fantázia, de közben azt is gondolom, hogy mindig az egyénektől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!