Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyfarkú 18+ cm es farkú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyfarkú 18+ cm es farkú pasik férfiasabbak? 18- cmes farokméretűekre nem tudtok férfiként nézni, azok csicskák?

Figyelt kérdés

2022. febr. 8. 06:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Fontos a méret,de ez relativ.Kis farok kis lyukban pont jó ,vagy még fájhat is.Kis farok nagy lyukban csak harangnyelv nem biztos hogy élvezhetö.Nagy farok kis lyukban fálydalmas lehet.A viccet félretéve mindig az az ideális ,ami jól esik.Tény hogy a nagyobb farok jobban mutat,de inkább jól müködjön mint,hogy nagy legyen.Pár hölgyemény már megfordult rajtam,volt aki dicsérte ,volt aki lehet nem akart megbántani és nem mondott semmit/biztos volt ,aki kuncogott magában/,de nem titok 13-14,5 cm között mozog.Egy szép kisportolt szöszi csajszi,aki fiatalabb volt nálam,azt mondta,,mi bajod a méreteddel?Szépa a faszod és jól használod,,Mondom,hogy strandon jobban mutatna,ha nagyobb lenne''.Nekem elég elismerés volt kb 25 évesen az hogy az akkori partneremet egy kigyúrt,férfas nagyfarokkal rendelkezötöl csábitottam el,majd családot is alapitottunk.Szóval kissebb farokkal is lehet boldogulni.És hogy mi férfias?Ez izlés dolga.Most 20 éves házasság után vagyok egy új kapcsolatban és dugunk mint a nyulak,a páromnak férfias vagyok pici pocakkal is.
2023. ápr. 14. 10:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!