Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jellemeznél egy cuckoldot?
Szerintem a szomszédom ilyen. A férfi már eléggé viharvert. De a nő nagyon szexi, látszik a nőn, hogy kivanja a szexet, nyáron olyan kis miniszoknyat vesz fel, hogy eléggé beinditj a fantáziámat. A fuvagast is próbálom a nyári időszakban akkora tenni amikor ő is vágja a füvet, metszi a fákat stb. Olyan lenge ruhákban jár ki gondozni a kertet....
Idősebb korosztaly a nő, de komolyan mondom ha csak a testét nézem nem néznem 20-25 évesnél többnek, csak a fején látszik, hogy idős már. A teste fiatalos, ruganyos, feszes...
A férfi olyan 60-65 körüli, de sokkal idősebbek néz ki, a nő kb 50-55 körüli lehet és látszik a nőn, hogy nem kapja meg a dákót.
Na most én szerintem a férfi, így külsőre...látszik rajta, hogy simán végig nézné ahogyan egy másik férfi megdugja rendesen a feleségét.
A férfi nem százas, évekkel ezelőtt soretessel fenyegetőzött az utcában a lakokkal...meg hasonló hülyeségeket csinált.
Lidlben szoktak vásárolni, általános élelmiszereket szoktak venni, darált hús, karaj, comb...csirkét nem nagyon szoktak venni.
Ezt onnan tudom, hogy néha beszoktuk vinni őket kocsival a városba.
A kutyáiknal darling kutyaeledelt vesznek, amin meglepodtem, hogy delikat helyett vegetat használnak, illetve mindig teljes kiorlesu kenyeret, lisztet vesznek.
Alkoholt nem szoktak venni, mert az ember szokott otthon pálinkát főzni.
Hát ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!