Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fikuk, nektek milyen volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fikuk, nektek milyen volt az első alkalom?

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 20:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem volt jó, hamar elsültem.
2022. febr. 6. 22:06
 12/28 anonim ***** válasza:
Semmire sem emlékszem, kábítoztam. A csaj meg kiszolgálta magát. Azt sem igazán értem, hogy miképp állt fel. Egyetlen emléket tárolt el az agyam, hogy váratlanul tágas volt odabent, persze azóta erre panaszkodott más arra járó is. Vannak sokan, szerintem már úgy a fél megye megvolt 😂
2022. febr. 7. 04:04
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Első alkalommal nekem is voltak merevedési gondjaim,nyilván az idegesség és izgalom miatt. Nem mondom hogy mára ez elmúlt teljesen,de sokkal jobb a helyzet.
2022. febr. 7. 06:11
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Részeg voltam. Emiatt nehezen mentem el. Vagy egy órát toltam a csajt, végén nem bírta tovább és csak kézzel kiverte nekem.
2022. febr. 7. 10:14
 15/28 A kérdező kommentje:
Van itt olyan is, aki az első alkalommal beszámítható állapotban volt? 😅
2022. febr. 7. 10:41
 16/28 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül jó érzés volt...akkora forróság öntött el, nem tudtam mit kezdeni ezzel a jó érzéssel...mintha megőrültek volna a boldogsághormonjaim...2 percig bírtam, esélyem se volt visszatartani, de eszembe se jutott, annyira önkívületi állapotba kerültem, és remegtem orgazmus közben és utàn is percekig
2022. febr. 7. 12:05
 17/28 anonim ***** válasza:
49%
Be voltam állva mint a szar, a csaj csinált mindent. De jó érzés volt.
2022. febr. 7. 12:09
 18/28 anonim ***** válasza:
49%
kérdező,igen van 😁 csak később jöttem rá,hogy részegen sokkal jobb 😁😁☝️
2022. febr. 8. 10:53
 19/28 A kérdező kommentje:
18 Miért jobb szerinted részegen?
2022. febr. 8. 11:39
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem sül el 10 másodperc alatt, azért szereti
2022. febr. 8. 13:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!