Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már fekete pasival? Nagy szerszáma volt?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 16:57
3/12 anonim válasza:
anyátokba a feketékkel. csesszétek meg!
4/12 anonim válasza:
Nem voltam és nem is szeretnék.
5/12 anonim válasza:
Igen
Es atlagos volt
Itt amerikaban nem nagy kunszt ha egy feher lany fekete pasival jar, vagy felesegul megy hozza.
6/12 anonim válasza:
Pasi vagyok, de swingerben már láttam már fekete fickó méretét. Volt ugyan néhány amelyik tényleg méretes, de bőven olyan is amelyiknek tök átlagos. Az hogy az átlagméret nagyobb nem azt jelenti hogy mindegyiknek 25 cm-s van.
7/12 anonim válasza:
A legtöbb fehér nő vágyik arra hogy egy méretes néger átrendezze alul, csak tagadjàk, persze vannak akiket nem izgat, ők vannak kevesebben.
8/12 anonim válasza:
7, a mocskos négerimádatodat ne próbáld kivetíteni az összes fehér nőre!
9/12 anonim válasza:
Tagadjátok… nekem nincs ilyen imádatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!