Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó katona vérben is harcol? N26
Egyénfüggő... van olyan pasi amelyiket zavarja, mást meg egyáltalán nem. Van olyan nő akinek olyankor 0 a libidója, másnak meg a csillagos égben.
Ha mindketten kívánjátok akkor hajrá, egészségetekre. Védekezni akkor is kell (ritkán de időben eltolva több petesejt is beérhet), higiéniára triplán figyelni (megborul menses idején kicsit a hüvelyflóra egyensúlya, fogékonyabb lehetsz gombákra).
Nekem sokáig az volt hogy piros napokon kizárt. Olyankor kell nekem a személyes komfort, picit magamnak valóbb vagyok.
De a mostani barátommal szoktuk ilyenkor is, őt egyáltalán nem zavarja, és bízok már benne annyira hogy ne legyen semmi ellenemre ilyenkor. Ha mégis előjön, megértő nagyon, és rajtam áll a döntés.
A lényeg a lényeg, amit mondani szerettem volna, ha a partnered szeretné, és normális a párod, akkor neked kell érezni hogy szeretnéd e vagy sem. Nyílván neki segíteni kell hogy kényelmesen érezd magad közbe, és ne kellemetlenül.
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!