Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Liatrix dominával (SmPixie)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liatrix dominával (SmPixie) tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Bármilyen vélemény érdekel

2022. febr. 3. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ismet felbukkant, mar mas neven nyomja. Szerintem el van adosodva es nincs egy fillerje se.

Most 40 et mondott egy orara, de amikor sokalltam azonnal leengedte 30 ra. Ment volna lejjebb is szerintem…

Offoltam nem megyek hozza.

2023. aug. 25. 14:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon cuki csajként kezdte de szerintem lezüllött. Milyen néven van? De 40ezer?? Vicc..
2023. aug. 25. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, teljesen lezullott. Activbarbi v vmi hasonlo
2023. aug. 26. 08:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Meg is találtam: [link]

Így kezdődik a bemutatkozó szövege:

"HITELEZŐ SZOLGÁT KERESEK... OLYAN FÉRFIT, AKI NAGYOBB ÖSSZEGŰ KÖLCSÖNT AD.

KÉRLEK, TÖLTSD FEL A VIPEM! "

Vagy drogos lett és eladósodott (gondolom szórta a pénzt rendesen) vagy egyszerűen már a kutyának se kell és nem maradt pénze semmire. (vagy mindkettő) Ez már a szánalmas kategória...

2023. aug. 28. 13:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Kár érte, pedig régen elég jó volt..
jan. 29. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!