Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszlim csajjal az ágyban mire számítsak?
Török csajjal dugtam, külföldön (nem Magyarország és nem Törökország). Ő, ha Törökországban találkozunk, akkor nem is beszélhetett volna velem, nem maradhattunk volna négyszemközt stb.
Pedig ő jómódú isztambuli csaád sarja, egyetemen angolt tanult, járt külföldön.
Az ágyban vad volt, szopott lelkesen. Volt elég nagy segge, mellei, szőrős muff és segglyuk környéke, meg az alkarja is. Ők ilyenek...
Ha a családja a közelében van, vagy akár számukra teljesen ismeretlen ismeretlen törökök (akár fiatalok, korukbeliek, egyetemisták), akkor nagyon befékeződnek. De ha kiszabadulnak a nyomás alól, akkor nagyon kiélik magukat.
A törökök nagyon hasonlóak az azeriekhez. Szóval az ágyban, ha már nem szűz, akkor lelkes, szőrös csajra számíts. Ha még szűz, akkor persze azt se tudja mi merre...
Szerintem is kamu a kérdés, vagy túl sokat lát bele egy beszélgetésbe. Attól, hogy írogatnak egymással, még nem biztos, hogy szex lesz a dolgoból. Ahhoz egyáltalán el kellene jutni a találkozásig, és még akkor sem biztos minden. De ő már a pinája felől érdeklődik. Szerintem nem lesz ebből semmi.
#1 voltam.
Eleve egy ilyen kis kanos mamlasz, ha lenne egy nő (akár muszlim, akár nem), alig várná, hogy rávesse magát, legkevésbé az érdekelné, szőrös-e...
Egyébként meg minden idióta sztereotípiát sikerült már itt felsorolni. Sőt megtudtuk, hogy valaki megdugott egy török csajt, aki szőrös volt, tehát a török nők szőrösek. Vagy ha láttál egyszer egy csupasz magyar puncit, akkor a magyarok meg mind csupaszak.
Jó reggelt. Ezek nem infók, csak ordenáré általánosítások.
Még ha azt írnátok, hogy az azeri csajok többsége sötét hajú, akkor érteném, mert ez igaz. (Azért merem mondani, mert én tényleg jártam Azerbajdzsánban.)
Egyébként az azeriek közt ugyanúgy, mind minden más nemzet esetében, vannak szőrösek, szőrtelenek, szüzek és ribik, kis mellűek és nagymellűek is. Sem a vallása, sem az állampolgársága alapján nem lehet megmondani, hogy az a konkrét csaj akit te ismerni vélsz, milyen.
Trollkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!