Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Hány cm-es farka van a pasitoknak?

17 centi
Ha nem lenne kielégítő a mérete, össze se jöttünk volna.

Nem tudom, a válaszolók közül hányan vannak tényleg nők.
Volt már x pasim, sosem tudtam egyiknek sem a méretét, max annyit, hogy esetleg kisebb, nagyobb vagy kb hasonló a mérete mind pl az előzőnek. Nem is értem, mi a jelentősége, egyértelmű tény, hogy nem a centi határozza meg, hogy mennyire jó a pasi a szexben.
Azok meg akik azt írják, "kb 15", semmi értelme. Az emberek többségének nincs centire pontos szemmértéke, simán lehet 2-3 centit tévedni, vagyis az a 15 ehet 12-13, vagy épp 17-18 is.
Meg a pasikat sem értem, akik ilyet kérdeznek. Aki azt hiszi, 1-2-3 centin bármi is múlik, tök mindegy mekkora neki, semmit se tud a szexről, meg a nőkről.

16-os. Ha egy nő a kezébe fogja a partnere péniszét, akkor látja rajta, hogy egy tenyérnyi, másfél tenyérni, mennyivel lóg túl a tenyerén, stb.
Ha így utólag odateszi egy vonalzóhoz, akkor rámondhatja, hogy kb. 15 centi.

#17: bocs, de ilyet nem csinálnak a nők. eleve nem tenyerünkre fektetjük, inkább rámarkolunk...
És eszembe se jutott soha, hogy utólag elkezdjem vonalzóval méricskélni. És soha egy barátnőmnek sem, érdekes módon.
Ez max a pasik agyában él így... az is teljesen feleslegesen.
Minket nőket baromira nem érdekel, hogy hány centi, ezt kellene felfogni végre. Azt érezzük, hogy jó, kicsi, vagy túl nagy, de az, hogy mennyire élvezzük rohadtul nem attól függ, hány centis.

18-as. Tudom, hogy téged nem érdekel a dolog. Csak adtam egy tippet, hogy hogyan lehetséges lemérni. Kinek tenyér, kinek marok. Kinek a pap, kinek a papné ugyebár.
Szerintem érted te a módszer lényegét.

#19: szerintem te nem érted a lényeget. A nők (általánosságban) NEM mérjük a pasik farkát. Semmilyen módszerrel.
(Nyilván vannak kivételek, de ritka.)
Ja, és nem én vagyok az, akit nem érdekel, hogy hány centis az adott pasim farka. Szinte senkit sem érdekel. Ezen mit nem lehet érteni?
Csak a pasik (egy részét) érdekli, tök mindegy milyen okból, mert értelme nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!