Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy fiú nem szeret bulizni járni, meg lányokkal is csak komoly szándékkal szokott ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem igénylem a bulizást, meg a kalandokat sem. Csak komoly kapcsolat érdekel. De sok lány cikizett már emiatt, meg hogy évek óta egyedül vagyok.
Vagy én vagyok a hülye hogy a fiatal koromat nem élvezem ki?
2022. febr. 1. 14:48
2/4 anonim válasza:
Attól függ, mi számít neked "komoly" kapcsolatnak. Lássuk be, az emberek 95%-a nem azzal öregszik meg, akivel 14-18 évesen összejön. Szóval ha az nem is normális, hogy minden éjszaka más csaj mászik ki az ágyadból, az azért elég valószínű, hogy akárkivel is jössz össze, azzal pár hétig-hónapig, max egy-két évig fogsz járni. És ha nem is találod meg a tökéletes nőt ebben a korban, legalább tapasztalatot szerzel, hogy ne rémiszd el bénázással az igazit majd 5-10-15 év múlva. Ez szem előtt tartva érdemes keresni.
3/4 anonim válasza:
Fogjad erre, ha úgy jobban esik...
Akkor maradsz évekig egyedül, ha otthon ülsz egész nap, nem jársz társaságba, nem ismerkedsz. Nem csak buliban vannak emberek
4/4 anonim válasza:
Ez akkor van, ha nem sportolsz eleget. Ha naponta 2-3 órát edzenél, akkor egy férfiállat lennél, aki amíg nem sikeres jobb nőknél a rondábbakat is levarrja. Hány évesesen érzed még magad fiúnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!