Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet érzékeny a makkom/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet érzékeny a makkom/pereme? úgy értem hogy amikor a lány nyálas kézzel kényezteti akkor tök jó de ha szájjal kényeztet akkor már kellemetlenül érzékeny még nem a “fáj” kategória de néha igen,olyan mintha túl érzékeny lenne vagy nem tudom.

Figyelt kérdés
Azt még hozzá tenném hogy 21 éves vagyok és igazából most van az első olyan időszakom amikor szexelek igazából előtte eddig elég sokat maszturbáltam nem tudom ez számít e valamit. De a makkomat sosem “izgattam” vagy ilyesmi.
2022. febr. 1. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem minden férfinál ez van, nálam is ugyan ez volt. Nincs hozzá szokva az érintkezéshez és itt nem feltétlen az együttlétre gondolok, hanem pl mikor elhelyezed az alsógatyába, akkor se feltétlen érintkezik a gatyával, mivel a fityma lefedi a makkot (persze ha körül van metélve az illető, akkor nem vonatkozik ez rá) meg persze mondanám azt is hogy próbáld úgy a gatyába elhelyezni hogy hátra legyen húzva a fityma. Lehet kellemetlen de valószínű hozzá fogsz szokni előbb utóbb.
2022. febr. 1. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Jah és persze 21F lennék én is
2022. febr. 1. 18:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Viszont ha a fitymát hátra húzva teszem el nem kellemetlen igazából nem is érzem olyankor h irritálná de akkor lehet csak hozzá szokás kérdése az egész köszi!
2022. febr. 2. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!