Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek urulógiai vizsgálatra "csupaszon" menjek?
Figyelt kérdés
Ott nem illik borotváltan érkezni férfi ként? Vagy jobb ha levan? Ti hogy mennétek? :D
Már a farokról van szó.
2022. febr. 1. 10:58
1/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Nem azt fogják nézni hogy van rajta szőr vagy nincs. Mindkettő esettel találkoztak már
2/9 anonim válasza:
Hacsak nem abban reménykedsz, hogy lesz valami "folytatás" a vizsgálat után, senkit nem érdekel, szőrös-e vagy sem.
3/9 anonim válasza:
Én szőrösen voltam, nem volt gáz 😃
4/9 anonim válasza:
Mivel feltételezem nem dugni készülsz az orvossal, teljesen mindegy. Ez kb olyan kérdés, hogy milyen színű nadrágot vegyek fel a nőgyógyászhoz.
5/9 anonim válasza:
az urológust rohadtul nem érdekli, egy átlag vizsgálat alatt.
Persze ha más oka van, pl. szemölcs leszedetés vagy ilyesmi, akkor jobb szőrtelenül, de amúgy tök mindegy. Mindenfélét látott már, és egyik se érdekli.
6/9 anonim válasza:
Ahogy fent is írják totálisan mindegy. Egy húzósabb műszakban van hogy 30-40 vizsgálatot is megcsinál az orvos a legkülönfélébb korosztályból, piszkosul nem érdekli a fazonod.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam, hogy nincs nagy jelentősége, csak úgy mégis érdekelt a véleményetek. :D
Mert ha csupaszon megyek, nehogy beleképzeljenek valamit. Direkt emiatt csináltam volna vagy ilyesmi. xD
De ha meg úgy hagyom akkor az a fura hogy így hordom.
De megoldom rövidebbre vágva. ^^
2022. febr. 1. 14:06
8/9 anonim válasza:
Rendszeresen borotválom és akkor sem volt ez másképp mikor az urológusnál voltam.
9/9 anonim válasza:
Nekem alapból csupasz és az urológus miatt nem fogom megnöveszteni. Le is szarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!