Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem tudom elfelejteni az exem mert nagy volt a farka?
Velem is így volt az exem, ő mondta is nekem sokszor évekig utána mert osszejartunk szexelni, hogy csak ezt szereti bennem... :D
Egy Hydra ügynök
Ahh igen, sajnos van ilyen. Nekem is van egy exem, akivel nagyon jó volt a szex, megélhettem vele minden vágyam. Ugyanakkor egy igazi rohadék volt, hazudott, megcsalt, minden amit el tudsz képzelni. És rohadjon meg a nyomorék agyam csak hiányolja egy kis részét ennek a személynek. Néha eszembe jut 1-2 emlékezetes szexünk és utána persze utálom is magam, amiért az tetszik és hiànyzik az érzés. Kellemetlen helyzet.
Viszont a jó hír az, hogy szerintem el fog múlni, amint találunk egy olyan férfit, akivel szintén jó a szex. Sőt jobb is lesz, mint bárki mással. Na akkor tuti elfelejtjük az exeinket;)
A #3-as hozzászólásából egy nagy tanulság van drága barátaim: az hogy mennyire fontos a jó, a nagyon jó szex egy kapcsolatban. Nagyon erős kötődést, szinte függést tud kialakítani.
S teljesen igaza van az utolsó mondatában is. Az életed, a kapcsolatod akkor lesz teljes ha minden - a fenomenális szex is - klappol. Ha az nincs meg akkor csak tessék-lássék a kapcsolatod, kompromisszumok sorozata.
Tessék itt a példa, hogy a nők a bunkókhoz vonzódnak.
Egy kedves fiú nem tud úgy dugni, mint egy szemétláda. Az olyan szexhez, amit a rosszfiú ad, rohadt lekület is kell.
Ennyi ésszel mondjuk elképzelhető.
Ennyi maradt egy kapcsolatból neki.Csak erre tud visszaemlékezni azzal a nehány agysejtjével.
Arra, hogy nagy volt a farka.
Remek.
#6: Fontos a jó szex és anélkül nem működik egy kapcsolat, ez igaz. Viszont nem az alakított ki nálam ekkora ragaszkodást, hanem a férfi viselkedése --> mikor jó volt, akkor nagyon jó. Alapvetően ő volt a legfigyelmesebb, legudvariasabb, legviccesebb pasas és igazi úriember volt, elkényeztetett. Csak aztán néha volt, amikor nagyon mélyre kerültem, mikor kiderült 1-1 hazugsága. Sajnos nem voltam elég okos és tudatos akkoriban, hogy azonnal elhagyjam. De nem a szex miatt függtem rá, az ahhoz kevés. Szóval uraim: bánjatok királynőként a csajjal és vagy soha nem lép le vagy ha véget ér a kapcsolat, soha nem felejt el...:)
#7: Te is olvasd el azt, amit fent írtam. Nem volt bunkó, sőt a teljes ellentéte, emiatt szerettem bele. Csak aztán később megmutatta a valódi mélységeket is. De összességében van igazság abban, hogy a visszahúzódó, önbizalomhiányos fiúk nem tudnak úgy dugni, mint egy magabiztos, vonzó, tapasztalt férfi. Ezt már tapasztaltam többször. Aztán az élen járnak azok, akiknek komoly mentális problémáik vannak. Ők általában a legjobbak szexben. Erre is számtalan példát láttam/tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!