Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akar kinyalni a pasim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar kinyalni a pasim?

Figyelt kérdés

A pasim nem nagyon nyal ki… Hasonló cipőben járó lányok ti hogy veszitek rá őket?

Aztmondta annyira nem szeret nyalni… de nekem hiányzik.

21/L

2022. jan. 31. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
Ezt nem értem, sokakat úgy kell leállítani már… Nincsen fertőzésed, vagy valami más, ami taszíthatja?
2022. jan. 31. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

Erre azt szokták mondani, hogy akkor te meg ne sz.pj. Innentől kezdve két változat:

a) ha a pasid nem fogadja el akkor 100%-ig biztos lehetsz benne hogy partnercsere kellene és megszabadulni attól aki csak kér, de nem ad.

b) ha azt mondja okés az orál neki sem így, sem fontos... na akkor meg gondolkodj hogy neked fontos-e. Ha igen akkor meg a) pont szerint járj el.

Kikönyörögni, rávenni nincs értelme - nem akarásnak nem élvezeti nyögés a vége, csak szenvedés. Egyébként magától kellene tudnia, látnia hogy neked ezzel örömet szerez.

2022. jan. 31. 21:00
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Szervusz!

A hasonló cipőben járók nem veszik rá,hanem tűrik h ki legyenek használva. Gyanítom hüvelyi orgazmusod sincs vele, és az előjáték sem túl jó.

Hát lányok, panaszkodás helyett megoldást kell keresni. Ennek szükséges feltétele a nyílt kommunikáció. Sajnos kétirányunak kell lennie,másként nem sokat ér.

Nem bunkóságból kérdezem, és a valószínűsége is viszonylag kicsi, de biztos hogy nincs kellemetlen szagok ott lent..?

2022. jan. 31. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

Ha már rá kell venni, az régen rossz.

Nem veszem őket rá sehogy. Tudomásul veszem, hogy szexuális téren nem illünk össze. Ráadom a kabátot, aztán szevasz.

2022. jan. 31. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:
24%
Tanulj meg jógázni ,oszt nyald ki magad.
2022. febr. 1. 02:52
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Én sem szeretek nyalni, macera, megfájdul az ember nyelve és van hogy el sem élvez a nő normálisan.

Valószínűleg rosszul csinálom, de pont ezért nem is eröltetem.

2022. febr. 1. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
78%
Az én barátom se szereti csinálni, de viszont én ezt el tudom fogadni. Nem erőltetem és szerencsére enélkül is nagyon jó a szexuális életünk. (Félreértések elkerülése végett: Fürdök, tiszta vagyok, és nincs nemi betegségem) El kell fogadni hogy vannak ilyen férfiak, mint ahogy vannak olyan nők akik a férfiakat nem szeretik szájjal kielégíteni. Két dolgot tehetsz. Vagy elfogadod őt így, vagy otthagyod. Ráerőszakolni valami olyat a másikra amit nem szeretne nem jó megoldás.
2022. febr. 2. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!