Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet megerőszakolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megerőszakolni valakit?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom elképzelni amikor hallani hogy ezt azt megerőszakolták. Egyáltalán hogyan tud a nő lábai közé kerülni, miközben ő védekezik? Összeszorítja a lábait,rugdos vagy bármi.

A másik meg hogyan tudja berakni ha nincs felizgulva és nem nedves? Be se megy, meg ha be is akkor fájdalmas a férfinak is.. szóval mégis hogyan??

2022. jan. 30. 19:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom miért törölték a válaszom. Na mindegy.

Én tartom az allaspontom, hogy egy nőt nem lehet megeroszakolni. Vagy az erőszak pillanatában valahogy a nők a sokktol vagy ki, vagy bekapcsolnak valamit a fejükben és egészen egyszerűen létezhet, hogy a sokk hatására nem tudják osszehuzni a hüvelyuket?

Mert akkor fizikailag nem tudna bemenni a pénisz.

Ezt a párommal eszleltem, próbáltam egyszer, kétszer lekapni, tehát úgy, hogy nem izgult fel (sajnos neki kell a 15-20-30 perc előjáték) és az ujjamat sem tudtam bedugni neki. Illetve több olyan dokumentum filmet is láttam ahol a nők arra hivatkoztak, hogy úgy hagyta békén őket a támadó, hogy nem tudta a hüvelybe betenni a péniszt, mert fizikailag nem ment be. Lehet proli és alpári egy duma, de ha egy nő nem akarja, hogy megdugjak, azt nem is fogják megdugni.

De mint fentebb írtam, hogy az ilyet atelt nők nyilatkoztak arról, hogy hogyan "úsztak" meg a dolgot....akkor azok akiket tényleg megeroszakoltak, ott hogy????!!!!! Hogy tudta betenni????? Ahhoz, hogy bemenjen a pénisz kell megfelelő sikossag, ami általában izgalom hatására jön létre a hüvelyben, és kell megfelelő tágulás a hüvelyben, ami szintén izgalom hatásara jön létre. Vagy, létezhet, hogy ha egy nő izgul, vagy megijed akkor is nedvesedik! Tehát ugyanolyan folyamat megy végbe a nőn ha megijesztik és megijed, mintha szex előtti állapot lenne és akarva akaratlanul végbe megy a hüvelyben az a folyamat ami szex előtt, értem itt, hogy elkezd tágulni és nedvesedni....?

Nem értem, valaki magyarázza már el.

2022. jan. 30. 23:58
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Meg még annyit, hogy azt tényleg alairom, hogy ha van több férfi és kozrefognak és különböző eszközökkel kényszerítik, hogy engedje megeroszakolni magát, kést vagy fegyvert a fejéhez, torkához szorítva...ezt értem, gondolom tudatosul a nőben, hogy itt hagynia kell magát ha túl akarja élni.

De azt senki ne akarja beadni nekem, hogy a nemi erőszak úgy megy végbe, hogy a nő felveszi a harcot a férfival és foggal, körömmel harcol, dulakodik a palival, de mégis beteszi neki. Mert ezt nem lehet. Ha be is teszi a nő még mindig képes lenne raszoritani a péniszre. Elkaptuk ezt a rohadt vírust, de szerencsére viszonylag gyorsan átment rajtunk, de közben szexeltunk párszor és volt hogy benne voltam a páromban és kohogott egyszer....hát úgy osszerandult a hüvelye, hogy esküszöm azt hittem ha kihuzom 20 darabra lesz törve a farkam.

Vagy létezhet, hogy minden nemi erőszak úgy történik, hogy a nő inkább beletorodik és hagyja magát, hogy minél gyorsabban legyen túl rajta.

Nekem nagyon ködös ez a téma, mert nem értem és konkrétan soha nem lehet tudni, hogy mi hogyan történik ilyenkor. Mert mindig csak utólag derül ki ugye. Mintha valaki szellemet látott volna és meséli másnap. Oké, te láttad a szellemet, szép és jó, de ettől függetlenül én nem láttam.

Valahogy ilyen nekem ez a dolog.

Egész egyszerűen nem értem, nem látom át, nem vagyok nő, lehet rosszul látom, de nem tudom felfogni. Azért sem, mert a jelenlegi párommal hiába, akárhogy akarom betenni nem megy, ha nincs előtte hosszú előjáték. Néha próbáltuk, hogy eroltessem be, de fájt, durván fájt, mintha kalapáccsal rautnek a kezemre. Vagy létezhet az is, hogy vannak férfiak akik erre a fájdalomra buknak? Nem hiszem, vagy mégis?

2022. jan. 31. 00:22
 13/22 anonim ***** válasza:
17%

Jol mutatják válaszok, mennyi férfigyűlőlő barom van, és hogy mekkora a rosszindulatú előitélet a férfiakkal szemben. Miért a férfiakról beszélünk, miért nem, nemtől független ez a kérdés ??????

Persze a nagyobb baj, hogy törvények is, még az alkotmány is pont ennyire diszkriminatív.

2022. jan. 31. 00:35
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

#13: Senki nem gyűlöli a férfiakat és senki nem mondta, hogy minden férfi erőszaktevő. Mi az hogy legyen nemtől független a kérdés? A kérdező most erre volt kíváncsi. Pont. A férfiak fizikai erőfölénye miatt tette fel a kérdést.

Most akkor sírjak minden más kérdés alatt, hogy miért pont nőkkel kapcsolatban kérdez valaki? Vagy miért pont pasikkal kapcsolatban? Miért nem azt írod ki, hogy megdugnál egy férfit vagy nőt? Ne különböztessük meg a nemeket:D egyszerűen most pont erre volt kíváncsi a kérdező, de ez nem jelenti azt, hogy nők ne erőszakolhatnának meg egy férfit.

2022. jan. 31. 01:24
 15/22 anonim ***** válasza:

14#

Hülyeség amit írsz!

2022. jan. 31. 01:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Alfa, ott buktad a feltevésed, hogy azt hiszed, hogy egy nő izgalom hatására nedvesedik csak. Elárulom, inger hatására is. Ha részeg egy nő, ha leütik, ha elkábítják, ha ingerlik a csiklót, hüvelyt, az nedvesedni fog. Izgalomról szó sem lehet, mert a nő öntudatlan. Ezt mivel magyarázod akkor?
2022. jan. 31. 05:16
 17/22 anonim ***** válasza:

Alfa, azért f.szság, amit írsz, mert még ha teljesen igazad lenne, akkor sem lenne igazad egyáltalán.

Tegyük fel, hogy tényleg létezik egy ösztön a nőkben, ami arra készteti őket, hogy hagyják magukat megtermékenyíteni. Ha én ezzel az ösztönnel visszaélek, az nem pont ugyanolyan erőszak b.zmeg? Amit mondasz, az pontosan a megerőszakolás lehetségessége mellett érv, nem ellene.

Valószínűleg abban van igazad, hogy azt bőven meg tudja akadályozni egy nő, hogy úgy erőszakolják meg, hogy ő eközben ellenáll, de pont az lett leírva előtted többször, hogy nem is úgy "szokás" nőket erőszakolni, te valamiért mégis hajtogatod, hogy a csajodnak nem megy be a f.szod.

Amúgy ebben sincs igazad: azt egyébként hallottad már, hogy nem vagyunk egyformák? A feleségemnek - leginkább szülés óta - pl simán működik a szex előjáték nélkül is. Nála pl lehet, megdőlne a teóriád. Lehet, hogy a te barátnődet nem lehetne úgy megdugni, de szerintem számára épp elég lenne a próbálkozás élménye.

Szóval lerövidítve: nem azzal vitatkozunk, hogy ÚGY meg lehet-e erőszakolni egy nőt, mert azzal lehet vitatkozni, csakhogy az elején azt állítottad a már törölt hozzászólásodban, hogy egy nőt NEM LEHET megerőszakolni, mert valójában engedi. Ez pedig orbitális f.szság.

2022. jan. 31. 07:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

De tényleg, alfa érveléséről még az a metafora jutott eszembe, hogy a kölyökmacskáknál létezik egy reflex, ami miatt a grabancuknál megfogva őket teljesen mozdulatlanná dermednek, és semmire nem reagálnak. Az anyjuk cipeli így őket, és evolúciós reflex náluk, hogy ilyenkor kb bármit meg lehet velük tenni, meg sem mozdulnak.

Alfa érvelése szerint, ha ilyenkor öngyújtóval gyújtogatom a kismacska farkát, akkor az nem állatkínzás, hiszen ha meg akarna akadályozni, akkor össze-vissza karmolna és úgy felmászna a fára, hogy sosem érném el. :D

2022. jan. 31. 08:00
 19/22 anonim ***** válasza:

"Jol mutatják válaszok, mennyi férfigyűlőlő barom van, és hogy mekkora a rosszindulatú előitélet a férfiakkal szemben. Miért a férfiakról beszélünk, miért nem, nemtől független ez a kérdés ??????"

Már meg ne haragudj, de mégis miről beszélsz? Mi, szegény férfiak, akikre napi szinten nyomulnak a nők, tapiznak, erőszkakoskodnak, és az igazságtalanság-szolgáltatás mégis őket védi. Te hol élsz?

Igen: a nemi erőszak tipikusan férfiak által elkövetett történet, szerintem ebben nincs nagy összeesküvés. Olyan van, hogy férfiak kárára történik, de akkor is férfiak követik el általában. És igen: ilyenkor a törvény megvédi a férfiakat is.

2022. jan. 31. 08:09
 20/22 anonim ***** válasza:

#16 hát ezt semmivel. Oké ebben teljesen igazad van, ezt nem vettem figyelembe, hogy a nők így is nedvesedhetnek. De az én irományombol azt akartam inkább kihozni, hogy egy nőt úgy nem lehet megeroszakolni, hogy felveszi a küzdelmet a férfival szemben, max ha a nő teljesen kifarad és magatehetetlen lesz, igen, így már értem és akkor a férfi elkezdi izgatni vagy nem tudom és akkor így bemegy. Meg úgy elfárad, hogy a hüvelyét sem tudja már esetleg osszehuzni...értem már.

#17 jól van....

#18 jól van....

...igazatok van, én nem tudtam, hogy egy nőnek a nemiszerve ilyen kritikus stresszhelyzetben is ugyanúgy reagál az ingerekre mint pl egy normális szexnel.

2022. jan. 31. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!