Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol szexelt már nyilvános helyen? [Fontos ne csak a sztorit, helyet írj ha nem életévedet és hogy milyen nemű vagy. Megjegyezve, ha nagyon nem most volt az életév miatt. Így lesz érdemi a válasz számomra, köszönöm előre is aki így válaszol!]
#9 Szerintem olyan nincs, hogy "kicsit szexelsz" vagy "nagyot" ezért egyik szexnek minősül a másik meg nem. (Ujjazással el lehet juttatni nőt a csúcsra is, de akkor ezek szerint az sem szex igazán, mert ujjal történt.)
Ujjazás adott esetben "petting" előjáték a szex egyik része.
Ezzel az erővel az sem számíttatna szexnek, ha partner nő megfogja dákót és föl-le mozgatva kezével "játszik" vele. [?]
Nem akarok vitatkozni senkivel, ha ez neki nem szex. ...
Petting: csók,tapizás,nyak csók és ujjazás stb a nagyobb hatásfok eléréséhez.
Ezek a pettingek,szerintem.
Ha a nő megfogja a péniszed mondjuk csók közben egy nagy petting közepén és fel le ”huzigálja” a peniszed az még nem szex kategória!
Majd ha bekapja akkor az is lessz!
Ugyanaz ha te a nyakát csókolgatod közben késelyesen és mélyen intenzíven egyben lassan ujjazod az meg messziről sem szex!
Majd ha a felsoroltak után orálisan is ki elegited vagy fordítva ő téged akkor lessz!
Én sem szeretnek veszekedni csak válaszoltam.
Másrészt pedig nekem nem itt kezdődik a szex ha valaki megfogja a farkamat :)
Olvastam a cikket amit linkeltél.
A megfelelő szó erre nem az “előjáték”de nem is a “petting”!
Hanem a “szerelmeskedés” :D
Pfu de rég óta kerestem ezt a szót! :D
Uszoda parkolóban este, kocsi hátsó ülésén.
29F 16L
41-es a cipőm és 64 kiló vagyok 😁
#17 "41-es a cipőm és 64 kiló vagyok 😁"
Nem baj! :)
#18 "Milyen volt 29 éves férfiként egy 16 éves lánnyal szexelni??"
Az csak egy szám nem jelent semmi azért mert az átlagtól jobban eltér szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!