Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, mennyire élveztek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyire élveztek el könnyen szex közben, és milyen módon? Mennyi időre van szükségetek?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos nehezebben megy, 20-40 perc között biztosan kell a csikló orgazmushoz is. Hüvellyel nem tudok. Nektek mennyi időre van szükségetek?
2022. jan. 29. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 10-15 perc kell kb
2022. jan. 29. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Hüvelyi orgazmusom nincs. Csikló orgazmusom olyan 20 perc kb
2022. jan. 29. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
5-10perc alatt
2022. jan. 29. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelyi orgazmusom nem volt, csiklónál kb. 5-20 perc alatt, aztán sorozatosan különböző időintervallumokban. Volt olyan, hogy 3 óra alatt kb. 30x elélveztem, bár nem szoktam számolni.
2022. jan. 29. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok azt vettem észre a páromnál, hogy az elő orgazmusa viszonylag hosszú időt kell várni akár 20-25 percet is, de ha ez megtörténik akár 5-10 perecekén jön a következő is.
2022. jan. 29. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Évekig nem ment férfi jelenlétében, viszont változó mennyi idő alatt jön össze 3-30 percig minden volt már

Ja es csak attol elvezek el, ha a huvelyem egyszerre van izgatva a csiklommal (vibri + ujjazas/dugas)

2022. jan. 29. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Nőként nekem is 20-30 perc szokott kelleni.
2022. jan. 29. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez meglepett, mert eddig minden nőmnél elég volt néhány perc, de volt, akinél direkt számoltam a másodperceket, és százig nem jutottam. Természetesen azt mondom, amikor már kitanultam, hogyan megy neki, és persze volt, amikor nem sikerült, csak nehezen, de azok nem voltak sűrű esetek, és nem számolom, mert nyilván volt valami hiba, ami vagy kiderült, vagy nem, mondjuk amikor nem kívánta a szexet.

Én biztosan tök átlagos vagyok, nem tudok semmi extrát, úgyhogy kissé gyanús, hogy akik a 20 perceket írták, azok valahogyan tévednek, vagy túloznak. A GyK-n a túlzás nem ritka, a "tévedés" sem.

2022. jan. 30. 10:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Én biztos vagyok a 20 percben, mivel ha magamnak csinálom akkor is ennyi. Ezt pedig onnan tudom, hogy mondjuk ébredés után ha kinyomom a telefonom 10 perces szundira, és közben kezdek maszturbálni, akkorminimum kétszer rányomok még mire eljutok az orgazmusig. Ennél kevesebb idő nem nagyon szokott lenni magamnak sem, partnerrel meg még nekezebben vagy inkább sehogy nem szokott menni.
2022. jan. 30. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!