Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen lány nem érzi magát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lány nem érzi magát ribinek?

Figyelt kérdés

Van barátja, de már van "tartalékba" egy fiú.

Rég óta ismerem őt, mondta hogy rám vár. De most van barátja. Komolyan már tartalékba rak engem? Más lányok is csinálnak ilyet?

Szerintem ez nagyon durva, hogy már a következőn jár az esze, de még a jelenlegi barátjával dugatja magát. Neki ez nem rossz?

2022. jan. 29. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen lányt én is ismerek
2022. jan. 29. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Velem is volt ilyen. Aztán kinyílt a szemem és meguntam a tartalék szerepet. Nem keresett x ideig, beolvastam neki azóta se beszélünk. (Férfi vagyok, nem kérek privátot, olvasás nélkül törlök minden levelet)
2022. jan. 29. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányokkal nem kell foglalkozni. Ők nem éppen azok, akik hosszútávon szeretnek egy pasi mellett maradni. Egy-két alkalomra jók maximum.
2022. jan. 29. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
A nők ilyenek. Mennek ágról ágra de nem engedik el az egyiket amíg a másikat meg nem fogták. Lásd például a híres-hírhedt médiaceleb, K Edina esetét, suttyomba lecserélte a férjét egy vazelines farkú cickányra. A Csuti meg csak pislog hogy akkor most mi van. Fiatal vagy még kérdező, majd tapasztalsz még ettől sokkal durvább dolgokat is a nőkkel kapcsolatban.
2022. jan. 29. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
az ember egy bizonyos életkor felett elfogadja, hogy olyan, amilyen
2022. jan. 29. 13:22
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Ebben mi a ribisèg?
2022. jan. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!