Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti csak akkor szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti csak akkor szerettek nyalni ha viszonozzák is?

Figyelt kérdés

2022. jan. 28. 21:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%
#10 igen ezért kelleni fogja engedni a jövőbelibarátnőm hogy kiéljem a fétiseimet
2022. jan. 28. 21:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Régen rossz ha úgy vágsz bele az ágyban valamibe hogy mérlegeled mit kapsz és nem akarsz többet nyújtani (megint más eset ha valaki kihasznál). Akkor jó ha nem mérlegelsz semmit hanem őszintén belülről jön.
2022. jan. 28. 22:49
 13/21 anonim ***** válasza:

Én az élvezet miatt imádok nyalni! Mert én is élvezem. A partnerem orgazmusa nekem egyfajta lelki kielégülés.

48Ffi

2022. jan. 28. 23:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem. Mindenféle viszonzás nélkül is nyalnék
2022. jan. 28. 23:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Mivel a nyalás a mindenem, ezért igen, viszonzás nélkül is nyalok :) Főleg, ha egy szép, kissé gátlásos könyvmoly lány kérné, hogy csak nyaljam ki :)
2022. jan. 29. 00:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Szeretek nyalni, és nem várok el viszonzást minden alkalommal.

Az esetek 80-90%-ában nyalással izgatom a partnerem a behatolás előtt. Ő engem 10-ből kétszer-háromszor

Viszont olyat biztosan nem akarnék, hogy kinyalom, aztán én meg úgy maradok

Általában nyalás után meg is szoktam dugni.

2022. jan. 29. 07:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Kinyalom akkor is a barátnőmet, ha nincs kedvem a folytatáshoz. Nekem ez nem nagy ügy.
2022. jan. 29. 08:35
 18/21 anonim ***** válasza:
38%

Én akkor sem szeretem.

De a feleségem ha leszop az jó érzés.

2022. jan. 29. 08:58
 19/21 anonim ***** válasza:

Alap!

Ha valamit adok, azért jó ha cserébe valamit kapok is. Mert egy idő után üres lesz a dolog. Nem jó az egyoldalúság, főleg a szexben és a szerelemben.

Én szeretek pl nyalni, nekem magától értetődő volt, hogy cserébe a párom is csinálja nekem. Sokáig nem szóltam, hónapokig, aztán egyszer kikelt belőlem a dolog, "ha nem szopsz mehetsz". Végül szopott.

2022. jan. 29. 09:15
 20/21 Denta válasza:
Ha ügyel a hölgy a személyi higiéniára igen, nagyon szívesen. Illetve fontos az is hogy kommunikáljon hogy mi jött be neki vagy sem mivel nyilván ehhez igazodok😃.
2022. jan. 29. 14:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!