Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Húsz éves korom előtt mindenké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz éves korom előtt mindenképpen szeretném kipróbálni néger fiúval. Hol lehetne ismerkedni? 19/l

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 16:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kettes, de azért te is kipróbáltad ugye. Állítólag finomabb a nektárjuk.
2022. jan. 28. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
Nagyobb egyetemeken biztosan vannak, de a menekültszállások környékén is találhatsz belőlük bőven.
2022. jan. 28. 17:36
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Kinek mi a vágya, ugye. Valakinek az, hogy elvégezzen egy egyetemet, valakinek az, hogy kipróbálja az ejtőernyőzést, valaki el akar jutni távoli országokba, jogsit szerezni vagy éppen új rekordot dönteni a sportban.

És igen... Van, aki meg akarja magát baszatni egy négerrel...

2022. jan. 28. 17:37
 14/24 anonim ***** válasza:
85%

#9 igen!

Van egy nagyon komoly szomszedcsaj itt ahol lakom, nagyon ott van a nő, szexi.

Eddig csakis kizárólag néger pasikkal láttam. 3 év alatt több tucat különböző néger férfi volt már nála. Aztán nyáron basszus, én nem tudom mit történt ott bent, kint sutogettem grillen, de olyan nyogeseket nyomtatott a nő, hogy én halál komolyan mondom megijedtem, szó szerint féltem, megremultem... sikolyok, nyogesek, orditasok....össze is pakoltam a cuccot és bementem inkább.

Kitudja hány méteres farok lehetett az alatt az ember alatt, mit muvelhetett ezzel a nővel....belegondolni is félelmetes. Szerintem ennek a nőnek itt 23 centi alatt nem is farok egy farok.

És ez még mind semmi, az első szomszéd csaj egy tipikus kis...visszahuzodo, köszönni sem köszön, fél, nagyon komoly baja lehet fejben. Szakítottak a pasijaval valamiért, aztán valami probléma lehetett mert valamilyen követségen dolgozik ha jól tudom és elvileg elszallasolt magánál egy feka srácot. Este jött, bőröndökkel, csomagokkal, reggel ment.

Hát éjszaka amit művelt azzal a lánnyal....maga volt az apokaliptikus antikrisztus. Ott is olyan hangok jöttek ki, hogy én éreztem már kellemetlenül magam. A szomszéd pali nálam is prolibb, alparibb, szoktunk iszogatni néha, de ő is elszgyelte magát, hogy vajon mi a jó isten történhet ott bent, mit dug hova az a jóember, vagy, hogy....

Szóval ezek a fekák valamit nagyon tudnak.

2022. jan. 28. 17:43
 15/24 A kérdező kommentje:
Tudom.
2022. jan. 28. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Állítólag finomabb a nektárjuk."

Ez mindent elárul.. Ez csak egy troll, aki a néger faszt akarja népszerűsíteni napi 1-1 kérdéssel. Kérdező, te minden lehetsz, de nő nem!

2022. jan. 28. 18:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Fake kérdés
2022. jan. 28. 18:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Fesd be szőkére a hajad. Hidd el, nem fognak lelopni rólad.
2022. jan. 28. 19:12
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a sajátjaimat szívesen átruházom rád, csak hagyjanak már élni. :D
2022. jan. 28. 19:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Kéményseprő nem jó? Fekete - fekete
2022. jan. 29. 05:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!