Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az eddigi legdurvább, legundorítóbb szexuális élményetek?
Ezek ezer százalék, hogy biszex férfiak, normális hetero férfi undorodik attól, hogy kinyalják a fenekét. Hát milyen undorító már, elképzelem és hányok, hát az egész póz is milyen már????!!!!
Uram isten....hogy?
Most komolyan felhuzza a két lábát a pali a nő meg odahajol....áh....vicc gyerekek, vicc....amelyik "férfi" azt mondja magára egy ilyen után, hogy hetero, ott verném szájba! Ilyen téren én is lehetek cegvezeto akár, vagy részvény tulajdonos a Mészáros bizniszben....
Megleptek a válaszok, de tetszik:D
Nekem ugye semmi se olyan nagyon undorító, amit csinálok, hosz ha az lenne, nem csinálnám. Viszont nyilván tudom, hogy másoknak mi számít undinak, szóval a válasz: szájba pisilés, kicsit le is nyeltem belőle és popsiból szájba (na ez már nekem is elég komfortzónán kívüli volt).
Külföldön, fetish partin voltam egyszer bukkake-girl. Egy emelvényen térdelve egy oszlophoz bilincseltek egy órára, és bárki rámverhette, voltak is szép számmal jelentkezők :D
Mindig is izgatott valamiért a látvány filmen is, jó volt egyszer kipróbálni, milyen belülről megtapasztalni :P
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!